Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Netradiční tipy na oživení dětského pokoje

Netradiční tipy na oživení dětského pokoje

vyšlo 24.4.2017

Trendy v dětských pokojích neurčují jen interiérový návrháři, ale i sami čtenáři blogů o bydlení. V zahraničí to alespoň tak funguje. Zde vám přinášíme 5 trendů, které za hranicemi svého času vzbudily takovou lavinu zájmu, že se poté objevovaly téměř ve všech dětských pokojících. Co myslíte? Mohly by mít šanci i u nás?

 
Jak správně vybrat vestavěnou skříň a udržet v ní pořádek?

Jak správně vybrat vestavěnou skříň a udržet v ní pořádek?

vyšlo 19.4.2017

Jaro je spojené s novými začátky, úklidy, očistou a probouzením se do krásných prosluněných dnů. Mnozí překypují energií, kterou se rozhodnou investovat do úklidu šatníku a nákupu nové skříně, která je nezbytnou součástí bydlení každého z nás. Pokud se Vám už nevejdou do šatníku nové kousky, je vhodné vyměnit starou skříň za vestavěnou skříň na míru.

 
Tipy na velikonoční dekorace – vajíčka, zvířátka a květiny

Tipy na velikonoční dekorace – vajíčka, zvířátka a květiny

vyšlo 13.4.2017

Velikonoce jsou tu cobydup, tak pokud už máte za sebou jarní úklid, začněte přemýšlet nad tím, jak si letos svátečně vyzdobíte domov. Velikonoci vítáme jaro, takže nesmí chybět květiny, spousta barev a samozřejmě ani tradiční dekorace jako jsou vajíčka či zvířátka. Že se vám nechce nic vyrábět? Nevadí, spoustu krásných dekorací koupíte na trzích i v obchodech.

 
Nábytek pro děti a studenty – vsaďte na kvalitní sektorový nábytek

Nábytek pro děti a studenty – vsaďte na kvalitní sektorový nábytek

vyšlo 13.4.2017

Děti a studenti vždy potřebují do pokoje kvalitní a funkční nábytek. Úložné prostory potřebují nejen pro hračky a oblečení, ale také pro školní a sportovní potřeby, knihy nebo společenské hry. Základem vybavení je pochopitelně postel se zdravotní matrací. Připravili jsme pro vás několik tipů na velmi pěkné a přitom funkční a kvalitní dětské pokoje ze sektorového nábytku.

 
Sektorový nábytek do dětského pokoje - i pro miminka

Sektorový nábytek do dětského pokoje - i pro miminka

vyšlo 7.4.2017

Dítě nemusí mít hned po narození svůj dětský pokoj. Často spí s rodiči v ložnici, a tak prvním kusem nábytku, který pro dítě kupujeme je dětská postýlka. Při stěhování miminka do vlastního pokoje už pořizujeme k postýlce i komodu, šatní skříň nebo další kusy nábytku pro uložení oblečení a hraček. Ideální je, pokud zvolíme sektorový nábytek z kolekce, kterou můžeme postupně dokupovat.

 
Levné a stylové jarní dekorace - inspirujte se a přivítejte jaro

Levné a stylové jarní dekorace - inspirujte se a přivítejte jaro

vyšlo 6.4.2017

Dlouho očekávané jaro je konečně tady a s ním také jarní výzdoba interiérů čerstvými květinami a stylovými dekoracemi, které lahodí oku a mnohé jsou také velmi praktické a funkční. Připravili jsme pro vás několik tipů nejen do domácnosti, ale také na zahradu.

 
Jak si vyrobit jednoduchý stylový držák na časopisy?

Jak si vyrobit jednoduchý stylový držák na časopisy?

vyšlo 4.4.2017

Jednoduchý na výrobu, nápaditý vzhledem a praktický svým využitím, takový je dřevěný stojan na časopisy, který si můžete udělat sami i vy podle našeho návodu. Poradíme vám, jak si jej jednoduše vyřezat z dřevěných desek podle nákresu.

 
České sedací soupravy na míru - kožené, látkové i rozkládací

České sedací soupravy na míru - kožené, látkové i rozkládací

vyšlo 1.4.2017

Zákazníci stále častěji dávají přednost nábytku českých výrobců a platí to také o sedacích soupravách a pohovkách. Nákup u tuzemských výrobců má mnoho výhod a možná vás překvapí také příznivé ceny.

 
Jak zařídit malou ložnici nebo jen prostor pro spaní?

Jak zařídit malou ložnici nebo jen prostor pro spaní?

vyšlo 30.3.2017

Malý prostor má své výhody i nevýhody. Co je malé, bývá, jak se říká, hezké a útulné, ale zase vás nutí zápasit s prostorem. Proto jsme pro vás připravili 5 vylepšováků, díky kterým se do svého hnízdečka zamilujete.

 
Jak připravit dětské hřiště na jaro?

Jak připravit dětské hřiště na jaro?

vyšlo 30.3.2017

Jaro je konečně tady a s ním také krásné teplé počasí a sluníčko. Pro děti začíná radostné období her venku na zahradě, v přírodě. Pokud máte na zahradě dětské hřiště, měli byste jej po zimě zkontrolovat a připravit na sezónu. Bezpečnost dětí je na prvním místě, přípravu tedy nepodceňujte.

 
CABLOXX - více designu pro uzamykatelný nábytek

CABLOXX - více designu pro uzamykatelný nábytek

vyšlo 27.3.2017

Rakouský specialista na výrobu nábytkového kování Blum rozšiřuje s novým centrálním zámkovým systémem oblast využití svých box-systémů a vodicích systémů. Tento sortiment poskytuje systémové řešené zavírání kontejnerů nezávislé na použití typu různých box-systémů. Pro výrobce to znamená: vše pohodlně, snadno a najednou.

 
Nábytek od českých výrobců pod jednou střechou

Nábytek od českých výrobců pod jednou střechou

vyšlo 11.3.2017

Nábytek českých výrobců je stále populárnější pro jeho vynikající kvalitu a dostupnou cenu. Obchodní dům CČN – Centrum českého nábytku se rozhodl spojit přední české výrobce a nabídnout jejich výrobky a služby pod jednou střechou. Najít zde můžete výroby firem TON, Domestav, Jech, Dřevostav, Pelc kuchyně, Dudinger nebo Stylový nábytek ASTO. Pořídit si nábytek od renomovaného českého výrobce má hned několik výhod.

 
Tipy na luxusní a pohodlné sedací soupravy

Tipy na luxusní a pohodlné sedací soupravy

vyšlo 27.2.2017

V zimním období trávíme mnohem více času doma, často u televize nebo s dobrou knížkou pohodlně usazení na sedací soupravě. Pokud už vaše sedačka nesplňuje vaše nároky a představy o pohodlném sedacím nábytku, je čas se poohlédnout po nové. Přinášíme vám zajímavých tipů na stylové a pohodlné sedací soupravy.

 
Dokonalé lenošení podle věku: Který kousek patří do vašeho interiéru?

Dokonalé lenošení podle věku: Který kousek patří do vašeho interiéru?

vyšlo 24.2.2017

S věkem se přirozeně mění způsob, jak chcete odpočívat. Pořiďte si takový kousek, díky kterému se naučíte tu nejtěžší disciplínu – nicnedělání. Láká vás legrace se sedacím pytlem? Raději byste se pohupovali v houpacím křesle u televize? Nebo chcete jen trochu klidu a nohy nahoře?

 
Multifunkční nábytek, který dokáže víc, než byste čekali

Multifunkční nábytek, který dokáže víc, než byste čekali

vyšlo 15.2.2017

Každý kus nábytku má svou předem danou funkci. Ale nebylo by fajn, kdyby zvládl víc? Majitelé malých bytů určitě přikyvují. Ale malé prostory nejsou jedinou možností, jak víceúčelový nábytek zužitkovat. Našli jsme pro vás kousky, které se zalíbí všem a určitě je budete chtít mít doma bez ohledu na to, kde bydlíte.

 
Útulný dětský pokoj pro holku i kluka

Útulný dětský pokoj pro holku i kluka

vyšlo 13.2.2017

Dětský pokojíček by měl být dětmi využíván na 100 %. Pokud v něm naše děti nerady tráví čas, je něco špatně. Třeba jejich pokojíček není dostatečně útulný či zábavný. Ať už kvůli bubákovi pod postelí nebo jiným nedostatkům, pro vás máme 5 kroků k útulnějšímu dětskému pokoji.

 
Rohové sedací soupravy do moderních interiérů

Rohové sedací soupravy do moderních interiérů

vyšlo 28.1.2017

Trendem posledních deseti let jsou rohové sedačky a sedačky s lenoškou. Díky tomu je právě v tomto segmentu největší výběr materiálů, barev i variant uspořádání. Kvalitní rohová sedací souprava dokáže usadit celou rodinu a ještě nabídnout nějakou funkci navíc – úložný prostor, rozklad pro přespání návštěvy, polohování opěrek apod.

 
< 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >
Monarc Ložnice

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

POSTELE Z MASIVU

Postel z masivního malajského dubu je určená pro vysoké matrace, které budou na posteli vypadat nejlépe. Čalouněné čelo této masivní postele je výškově nastavitelné.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.