Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Nevíte, čím obdarovat své blízké? Máme pro vás zajímavé tipy na vánoční dárky

Nevíte, čím obdarovat své blízké? Máme pro vás zajímavé tipy na vánoční dárky

vyšlo 24.11.2022

O Vánocích chceme udělat svým blízkým, rodině a přátelům radost, ale často si lámeme hlavu s vhodným dárkem. Máme pro vás tipy na spoustu zajímavých dárků pro celou rodinu včetně domácích mazlíčků. Je-libo něco praktického, měkkého, zdravého nebo voňavého?

 
Termo přikrývky, které vás v zimě zahřejí

Termo přikrývky, které vás v zimě zahřejí

vyšlo 16.11.2022

Ideální teplota pro spánek je nižší než v ostatních obytných místnostech. Pokud se ale rádi v zimě zachumláte do hřejivé peřiny, vyzkoušejte zimní přikrývky řady Thermo či Polar, pod kterými vám bude teplo i během chladných nocí.

 
Jak si vyrobit adventní věnec?

Jak si vyrobit adventní věnec?

vyšlo 13.11.2022

Adventní věnec je neodmyslitelný symbol blížících se Vánoc. Pokud se nechcete spokojit s věncem koupeným v obchodě a chcete si vyrobit vlastní a zapojit třeba i děti, přinášíme vám podrobný návod na jeho výrobu.

 
Přehledný průvodce pro výběr kvalitní matrace

Přehledný průvodce pro výběr kvalitní matrace

vyšlo 31.10.2022

Stává se vám, že ráno po probuzení vstáváte celí bolaví a neodpočinutí? Na vině může být špatná matrace. Pokud vám neposkytuje kvalitní odpočinek, nemůžete se těšit ani ze zdravého spánku. Zjistěte, jaká kritéria při výběru nové matrace sledovat.

 
Kvalitní studentský nábytek vydrží dětem až do dospělosti

Kvalitní studentský nábytek vydrží dětem až do dospělosti

vyšlo 18.10.2022

Při výběru dětského a studentského nábytku bychom se měli zaměřit zejména na kvalitu a bezpečnost. Kvalitní nábytek vydrží dětem řadu let, zvláště pokud dáme přednost neutrálním barvám a nadčasovému vzhledu. Nebojte se tedy vybavit studentským nábytkem i pokoj pro menší děti a atmosféru navodit pomocí doplňků, výmalby nebo textilií s oblíbenými hrdiny apod.

 
Nápady na podzimní dekorace – dýně, šišky, oříšky, větvičky

Nápady na podzimní dekorace – dýně, šišky, oříšky, větvičky

vyšlo 7.10.2022

Ať se nám to líbí nebo ne, podzim je tu. Teploty pomalu ale jistě klesají a sluníčko pálí čím dál míň, což se nám příroda alespoň snaží vynahradit širokou paletou barev, která na nás září, když ne teplotou, tak alespoň svou intenzitou. A proč tyto atributy nepřinést i do domácnosti?

 
Matrace s unikátními vlastnostmi

Matrace s unikátními vlastnostmi

vyšlo 1.10.2022

Díky neustálé práci odborníků v oboru a novým technologiím výroby vám můžeme představit pěny PanterFoam a PanterFoam Nautic s jedinečnými vlastnostmi. Jsou to speciální typy studených pěn s vysokou hustotou (50 kg/m3). Proto jsou velmi odolné a budou vám sloužit mnoho let. Studená (HR) pěna vás samozřejmě nebude v zimních měsících chladit. Je to jen název kvalitních pěn, kterými lépe cirkuluje vzduch, protože jejich struktura má velké póry. Tyto pěny nabízejí vysoký stupeň pohodlí a dlouhou životnost.

 
Vsaďte na jedinečný design nábytkového systému MERIVOBOX značky BLUM

Vsaďte na jedinečný design nábytkového systému MERIVOBOX značky BLUM

vyšlo 8.9.2022

Zbrusu nový BOX systém od firmy BLUM s názvem MERIVOBOX je spojení čtyř inovací: jedna platforma pro zjednodušené výrobní postupy, minimalistický design s unikátní řečí tvarů a forem, nový koncept korpusové lišty s dokonalejší funkcí a promyšlený, jednoduchý koncept zpracování.

 
Vybíráme zásuvkový díl neboli kontejner do pracovny

Vybíráme zásuvkový díl neboli kontejner do pracovny

vyšlo 22.8.2022

Kancelářské kontejnery jsou praktickým způsobem, jak mít ve svých pracovních věcech pořádek. Ať už jste v práci nebo v pohodlí domácí pracovny. Pokud nevíte, o čem je řeč, tak se jedná o samostatně stojící boxy z různých materiálů se šuplíky nebo přihrádkami, které jsou ideální k roztřídění kancelářských potřeb, dokumentů a podobně. Jaké typy úložných kontejnerů lze pořídit a na co si dát při výběru pozor?

 
Jak vybrat vhodnou rostoucí židli pro malé školáky?

Jak vybrat vhodnou rostoucí židli pro malé školáky?

vyšlo 19.8.2022

S blížícím se začátkem školního roku přichází vhodný čas na vybavení pracovního koutu pro malého školáka. Základem je kvalitní rostoucí židle, která při správném nastavení zaručí, že dítě bude sedět zdravě a pohodlně. Spolu s rostoucí židlí byste měli myslet i na rostoucí stůl a další vybavení. Jak se orientovat v nabídce rostoucích židlí a stolů?

 
Jak na home office? Aneb zařiďte se levně, rychle a jednoduše

Jak na home office? Aneb zařiďte se levně, rychle a jednoduše

vyšlo 7.8.2022

Dnes už asi neexistuje nikdo, kdo by neznal pojem home office, ať už jen z doslechu nebo z vlastní zkušenosti. Spousta zaměstnanců byla na tento způsob práce odkázána a s tím se vyrojila i potřeba řešit, jak si domácnost upravit k pracovním účelům tak, aby nahradila běžnou kancelář. I když se postupně do kanceláří opět navrátíme, home office s námi už nejspíš zůstane. Jak si doma vytvořit ideální pracovní místo, aby vás to nestálo příliš sil ani peněz?

 
Víte, jak by správně mělo sedět vaše dítě u psacího stolu a na čem?

Víte, jak by správně mělo sedět vaše dítě u psacího stolu a na čem?

vyšlo 11.7.2022

Děti tráví sezením u psacího nebo počítačového stolu stále více času a čím jsou starší, tím se tato doba ještě více prodlužuje. Správné návyky, jak sedět u psacího stolu, by si dítě mělo osvojit už v předškolním věku. Vést bychom je k tomu měli my, rodiče, a pořídit dětem také odpovídající nábytek – kvalitní rostoucí židli a stůl.

 
Blum Inspirations – nový web plný inspirace a skvělých nápadů do celého domu

Blum Inspirations – nový web plný inspirace a skvělých nápadů do celého domu

vyšlo 27.6.2022

Hledáte inspiraci a nápady pro kreativní řešení skříněk nejen do kuchyně? Na novém webu www.blum-inspirations.com najdete celou řadu nápadů pro ještě vyšší kvalitu bydlení, a to do každé místnosti bytu či domu. Nechybí rovněž tipy k tématům ergonomie, úložných prostor, pohybu a designu.

 
Vestavěné skříně vyřeší problém s prostorem i v malém bytě

Vestavěné skříně vyřeší problém s prostorem i v malém bytě

vyšlo 10.6.2022

Základem funkčního uspořádání malého i většího bytu je dostatek promyšlených úložných prostor. Vestavěná skříň vám umožní využít místo od podlahy až po strop, a pojme spoustu věcí, které potřebujete uschovat, ale zároveň je mít po ruce. Jak vestavěnou skříň správně naplánovat a jaké jsou možnosti vnitřního uspořádání?

 
MKluzkoviny.cz – bytový textil dělaný s nadšením a srdcem

MKluzkoviny.cz – bytový textil dělaný s nadšením a srdcem

vyšlo 3.6.2022

MKluzkoviny.cz je rodinný e-shop, který se specializuje na prodej bytového textilu – povlečení, prostěradel, polštářů a přikrývek, přehozů, dek, záclon, závěsů a ručníků. Cesta k sortimentu bytového textilu však nebyla tak přímočará. Jasné směřování dal firmě až syn majitelů, který se ujal vedení podniku, a je stále plný nadšení a nových nápadů.

 
Moderní nábytek z masivu v retro stylu SCANDIA

Moderní nábytek z masivu v retro stylu SCANDIA

vyšlo 24.5.2022

Nábytek z masivu je stále velmi oblíbený a může mít mnoho podob. Kromě rustikálních interiérů se tak stále častěji využívá i v moderních interiérech, interiérech v retro stylu, nebo při zařizování ve skandinávském stylu. Důraz je přitom vždy kladen na kvalitu a nadčasovost. Ne jinak je tomu i u nábytku SCANDIA.

 
Návod na výrobu jednoduché stoličky z betonu za pár korun

Návod na výrobu jednoduché stoličky z betonu za pár korun

vyšlo 22.5.2022

Některé výrobky nás doslova vyprovokují k tomu, abychom si je zkusili vyrobit sami. Zkrátka někde zahlédneme zajímavý námět a řekneme si, proč se o to nepokusit sami. A právě z této kategorie je i dnešní článek, který přináší podrobný návod na to, jak si za pár korun vyrobit vlastnoručně skvělou stoličku z betonu.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Monarc Obývací stěna

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

LEVITUJÍCÍ POSTEL

Levitující konstrukce je u postele velmi oblíbená. U levitující postele je noha, skrytá a proto se při vstávání nekopnete.

 

TRUHLÍKY A KVĚTINÁČE

Truhlík či květináč je skvělou volbou pro nadšené zahrádkáře. Mohou si s ním vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy. Vyvýšený zahradní truhlík je ideální pro pěstování různých oblíbených květin a rostlin.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.