Profiterasy

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Zdravý spánek, jak ho dosáhnout?

Zdravý spánek, jak ho dosáhnout?

vyšlo 23.6.2023

Spánek je nezbytnou součástí našeho každodenního života a hraje klíčovou roli při udržování našeho fyzického a duševního zdraví. Ne každému se však podaří dopřát si každou noc doporučené množství kvalitního spánku. Podle statistik má každý třetí problém se spánkem a jeho dostatkem. Kromě různých faktorů životního stylu, jako je stres a špatné spánkové návyky, může kvalitu našeho spánku ovlivnit i kvalita naší matrace.

 
Rostoucí postýlky využijí děti od narození až do 12 let

Rostoucí postýlky využijí děti od narození až do 12 let

vyšlo 21.6.2023

Dětská postýlka je naprostým základem při příchodu nového člena rodiny. Zpravidla v ní děti spí do 2 až 3 let věku, pak z ní jednoduše vyrostou a je třeba jim opatřit postel novou. Existují ale rostoucí postýlky, které lze snadno přestavět na větší postel a děti jí mohou dále využívat a pohodlně v ní spát ještě několik dalších let.

 
Novinka od firmy BLUM - integrované kování na výklopy AVENTOS HKi

Novinka od firmy BLUM - integrované kování na výklopy AVENTOS HKi

vyšlo 16.6.2023

Co kdyby krása výklopu přicházela zvenčí a síla zevnitř? Náš nejužší systém výklopů je plně integrován do boční stěny skříňky, a proto dokonale splývá s nábytkem. Získáte tak vysoce estetickou kvalitu s naprostou volností designu - se snadnou montáží a v obvyklé kvalitě Blum.

 
Jak chytře zařídit malý byt? I na 27 m²  se dá komfortně žít.

Jak chytře zařídit malý byt? I na 27 m² se dá komfortně žít.

vyšlo 12.6.2023

Malý byt vyžaduje především pečlivě rozplánované prostorové řešení s vhodným, a především multifunkčním vybavením, jako je nábytek a úložné prostory. Důležitou roli hraje také použití materiálu barev a doplňků, které mohou prostor opticky zvětšit. Je potřeba brát v potaz, že v případě bytu 1k+k se do jedné místnosti musí vejít kuchyň, ložnice, pracovna i obývací pokoj.

 
Ideální materiál na kuchyňskou pracovní desku? Slinutá keramika Laminam

Ideální materiál na kuchyňskou pracovní desku? Slinutá keramika Laminam

vyšlo 27.4.2023

Pokud hledáte vizuálně atraktivní materiál s výjimečnými vlastnostmi, pak se seznamte se slinutou keramikou Laminam. Díky svým přednostem se Laminam využívá ve stavebnictví v interiéru i exteriéru, v interiéru je to nejčastěji právě na kuchyňské pracovní desky.

 
Fotozáclony  - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

Fotozáclony - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

vyšlo 26.4.2023

Pokud přemýšlíte nad tím, čím byste ozvláštnili interiér tak, abyste šli ruku v ruce s nejmodernějšími trendy, pak zbystřete. Jestliže už vás nebaví klasické krajkové záclony, či žaluzie, které má doma každý, pak zkuste fotozáclony. Jedná se o novinku, která rozjasní váš interiér a navíc může díky nepřebernému množství motivů přinést do vašeho bytu kus přírody, exotiky nebo čehokoliv, co máte rádi.

 
Proč patří povlečení z egyptské Mako bavlny mezi to nejlepší?

Proč patří povlečení z egyptské Mako bavlny mezi to nejlepší?

vyšlo 23.4.2023

K tomu, abyste se vyspali do růžova, je potřeba, abyste měli kvalitní matraci, rošt, příjemné lůžkoviny a hlavně kvalitní povlečení, které je příjemné na dotek. Mezi to nejkvalitnější patří povlečení z egyptské Mako bavlny. Řekneme vám proč.

 
Inspirace pro velikonoční stolování - prohlédněte si fotogalerii

Inspirace pro velikonoční stolování - prohlédněte si fotogalerii

vyšlo 1.4.2023

Velikonoce jsou tradičně nejen největším křesťanským svátkem, ale pro mnohé také znamením příchodu jara, probouzení přírody ze zimního spánku a oslavou nového života. Domy, byty i zahrady zdobíme velikonočními dekoracemi, vajíčky, zajíčky, kuřátky, větvičkami a tyto prvky se objevují také na nádobí.

 
Velikonoční dekorace ze zavařovacích sklenic

Velikonoční dekorace ze zavařovacích sklenic

vyšlo 22.3.2023

Velikonoční nebo jarní dekoraci si jednoduše můžete vyrobit z doma běžně dostupných věcí. Základem jsou zavařovací sklenice jakékoliv velikosti a pak už je to na vaší fantazii. Můžete použít vajíčka, barevné papíry, barvy, květiny, větvičky, bonbóny, čokoládová vajíčka, apod.

 
Jarní a velikonoční květinové dekorace – inspirujte se!

Jarní a velikonoční květinové dekorace – inspirujte se!

vyšlo 17.3.2023

Velikonoce jsou klasickým symbolem jara, ale také časem, kdy se aranžérským možnostem rozhodně meze nekladou. Přímo vyzývají k naší kreativitě a k tomu užívat si pestrých, zářivých a kontrastních barev a symbolů jara jako jsou kvetoucí cibuloviny, vajíčka, peří, větvičky, košíčky, zajíčci a mnohé další symboly.

 
Dětský sektorový nábytek v bílé barvě

Dětský sektorový nábytek v bílé barvě

vyšlo 1.3.2023

Sektorový nábytek má řadu výhod a oblíbený je zejména pro svou univerzálnost a možnost vybrat si z jednotlivých kolekcí jen některé kusy. Pokud navíc zvolíte nábytek v nadčasové bílé barvě např. v kombinaci se dřevem, získáte stylový nábytek, který se hodí do pokojů pro menší i větší děti, pro dívky i chlapce.

 
Kupujeme ručníky: Jaké materiály jsou nejlepší a jak se o ručníky starat?

Kupujeme ručníky: Jaké materiály jsou nejlepší a jak se o ručníky starat?

vyšlo 2.1.2023

Měkké, suché a voňavé ručníky by neměly chybět v žádné koupelně, kde má své místo odpočinek i relaxace. Hezky srovnané a barevně sladěné ručníky vypadají krásně, ale musí hlavně dobře splňovat svou funkci. Měly by snadno vsáknout vlhkost, měly by být příjemné na dotek a ideálně rychle schnout. Jaké materiály jsou dostupné a podle čeho ručníky vybírat?

 
Sektorový nábytek pro miminka a dětské postýlky lze skvěle kombinovat s dalším nábytkem

Sektorový nábytek pro miminka a dětské postýlky lze skvěle kombinovat s dalším nábytkem

vyšlo 9.12.2022

Nábytek pro miminko by měl být především kvalitní, bezpečný a funkční. Pokud zvolíte sektorový nábytek, velmi snadno se vám bude kombinovat s dalšími kusy dané série, např. šatní skříní, komodou nebo větší postelí. Ze stejné série pak můžete vybavit pokoj i pro více dětí různého věku.

 
Nevíte, čím obdarovat své blízké? Máme pro vás zajímavé tipy na vánoční dárky

Nevíte, čím obdarovat své blízké? Máme pro vás zajímavé tipy na vánoční dárky

vyšlo 24.11.2022

O Vánocích chceme udělat svým blízkým, rodině a přátelům radost, ale často si lámeme hlavu s vhodným dárkem. Máme pro vás tipy na spoustu zajímavých dárků pro celou rodinu včetně domácích mazlíčků. Je-libo něco praktického, měkkého, zdravého nebo voňavého?

 
Termo přikrývky, které vás v zimě zahřejí

Termo přikrývky, které vás v zimě zahřejí

vyšlo 16.11.2022

Ideální teplota pro spánek je nižší než v ostatních obytných místnostech. Pokud se ale rádi v zimě zachumláte do hřejivé peřiny, vyzkoušejte zimní přikrývky řady Thermo či Polar, pod kterými vám bude teplo i během chladných nocí.

 
Jak si vyrobit adventní věnec?

Jak si vyrobit adventní věnec?

vyšlo 13.11.2022

Adventní věnec je neodmyslitelný symbol blížících se Vánoc. Pokud se nechcete spokojit s věncem koupeným v obchodě a chcete si vyrobit vlastní a zapojit třeba i děti, přinášíme vám podrobný návod na jeho výrobu.

 
Přehledný průvodce pro výběr kvalitní matrace

Přehledný průvodce pro výběr kvalitní matrace

vyšlo 31.10.2022

Stává se vám, že ráno po probuzení vstáváte celí bolaví a neodpočinutí? Na vině může být špatná matrace. Pokud vám neposkytuje kvalitní odpočinek, nemůžete se těšit ani ze zdravého spánku. Zjistěte, jaká kritéria při výběru nové matrace sledovat.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Monarc Obývací stěna

Reklama

Náš tip

AKČNÍ DĚTSKÉ SETY MAYER SE SLEVOU 8%

Využijte slevu 8% na sety dětských rostoucích židlí a stolů. Na výběr máte celkem 18 setů - kombinace 3 rostoucích stolů a 2 židlí ve 3 barevných provedeních. Židle i stůl porostou s vašim dítětem.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

LEVNÉ PLECHOVÉ GARÁŽE A SKLADY

Montované plechové garáže za skvělé ceny - různé rozměry, barvy a způsoby provedení.

 

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

SPRCHOVÉ DVEŘE DO NIKY SLEVA AŽ 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.