IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Jak fungují dětské rostoucí stoly?

Jak fungují dětské rostoucí stoly?

vyšlo 15.8.2023

Za pár dnů je tady začátek školního roku, děti opět usednou do školních lavic a vrhnou se také na domácí přípravu. Pokud uvažujete nad novým pracovním koutkem pro školáka nebo máte doma prvňáčka, poradíme vám, proč vybrat dětem rostoucí stůl, jako ho správně nastavit, kdy upravit sklon pracovní desky a na jaké židli by dítě u stolu mělo sedět a proč.

 
Domácí pohoda ve stylu hygge? Co to znamená a jak na ni?

Domácí pohoda ve stylu hygge? Co to znamená a jak na ni?

vyšlo 10.8.2023

Věděli jste, že Dánové jsou považováni za nejšťastnější národ světa? A tak není divu, že bydlení ve stylu hygge pochází právě z Dánska. Způsob života chápou jako něco výjimečného, jako umění najít si krásu v každém okamžiku. Což je silně spojeno s pohodlným bydlením a smyslem pro detail. Hygge styl sází na útulnost, hřejivou atmosféru a harmonický domov. Vytvořit si prostředí v takovém duchu přitom není nic složitého.

 
Cottage styl – atmosféru venkova vytvoříte i v panelovém bytě

Cottage styl – atmosféru venkova vytvoříte i v panelovém bytě

vyšlo 4.8.2023

Chtěli byste vnést do svého domova trochu atmosféry venkova? Nebaví vás strohý moderní nábytek ani minimalistické pojetí interiéru? Pak se možná právě vám bude líbit cottage styl, který je připomínkou stylu bydlení, ve kterém se žilo v dobách našich babiček. Vybavení vašeho domova však nemusí být nutně staré a ošuntělé.

 
Komoda – funkční kus nábytku nebo osobitý solitér?

Komoda – funkční kus nábytku nebo osobitý solitér?

vyšlo 2.8.2023

Komoda coby praktický nábytkový díl je běžnou součástí ložnicových sestav, dětských a obývacích pokojů i domácích pracoven. Uložit do ní lze cokoliv. Při výběru komody se nemusíte držet zpátky a vše nakupovat v jednom stylu. Naopak, komoda může být naprostým solitérem, který vybočuje a poutá pozornost.

 
Teakový zahradní nábytek vyniká atraktivním vzhledem, odolností i dlouhou životností

Teakový zahradní nábytek vyniká atraktivním vzhledem, odolností i dlouhou životností

vyšlo 26.7.2023

Líbí se vám dřevěný zahradní nábytek, ale obáváte se náročné údržby a neustálé péče? S teakovým nábytkem jsou tyto obavy zbytečné – stačí ho občas natřít olejem na zahradní nábytek a dřevo bude mít stále pěknou sytou barvu a bude odolávat vlhkosti i škůdcům.

 
Kvalitní rostoucí židle pro děti od 4 let až do dospělosti – zdravé sezení i úspora financí

Kvalitní rostoucí židle pro děti od 4 let až do dospělosti – zdravé sezení i úspora financí

vyšlo 17.7.2023

Čím dříve pořídíte dětem kvalitní židli k psacímu stolu, tím lépe. Děti se naučí správně sedět a už od předškolního věku si osvojí správné návyky. Pokud zvolíte rostoucí židli, máte navíc jistotu, že židle poroste spolu s dítětem a to bude správně sedět v každém okamžiku jeho vývoje. A vás to jako rodiče nebude stát víc než prvotní investici do kvalitní rostoucí židle.

 
Levandule – poklad na zahradě, v ložnici i v kuchyni

Levandule – poklad na zahradě, v ložnici i v kuchyni

vyšlo 11.7.2023

Klasická levandule (lavandula) patří k velmi oblíbeným trvalkám. Pokud bychom se vydali za hledáním důvodů její oblíbenosti, určitě by to byla nádherná intenzivní vůně, okouzlující vzhled a barva a v neposlední řadě také její mnohostranné využití. Ačkoli je pro nás levandule spjata povětšinou s oblastí francouzské Provence, existuje již i u nás levandulová farma a levanduli si koneckonců můžete vypěstovat sami.

 
Novinka – koupelnový nábytek OPERA od českého výrobce

Novinka – koupelnový nábytek OPERA od českého výrobce

vyšlo 27.6.2023

Dokonalý koupelnový nábytek by měl být praktický, atraktivní na pohled a hlavně odolný vůči vlhkosti. Nová série českého koupelnového nábytku OPERA a OPERA PLUS zaujme čistými liniemi, bezúchytkovými čely a širokou škálou kombinací odstínů a dekorů. Vše si navíc můžete navrhnout v Konfigurátoru koupelnového nábytku.

 
Zdravý spánek, jak ho dosáhnout?

Zdravý spánek, jak ho dosáhnout?

vyšlo 23.6.2023

Spánek je nezbytnou součástí našeho každodenního života a hraje klíčovou roli při udržování našeho fyzického a duševního zdraví. Ne každému se však podaří dopřát si každou noc doporučené množství kvalitního spánku. Podle statistik má každý třetí problém se spánkem a jeho dostatkem. Kromě různých faktorů životního stylu, jako je stres a špatné spánkové návyky, může kvalitu našeho spánku ovlivnit i kvalita naší matrace.

 
Rostoucí postýlky využijí děti od narození až do 12 let

Rostoucí postýlky využijí děti od narození až do 12 let

vyšlo 21.6.2023

Dětská postýlka je naprostým základem při příchodu nového člena rodiny. Zpravidla v ní děti spí do 2 až 3 let věku, pak z ní jednoduše vyrostou a je třeba jim opatřit postel novou. Existují ale rostoucí postýlky, které lze snadno přestavět na větší postel a děti jí mohou dále využívat a pohodlně v ní spát ještě několik dalších let.

 
Novinka od firmy BLUM - integrované kování na výklopy AVENTOS HKi

Novinka od firmy BLUM - integrované kování na výklopy AVENTOS HKi

vyšlo 16.6.2023

Co kdyby krása výklopu přicházela zvenčí a síla zevnitř? Náš nejužší systém výklopů je plně integrován do boční stěny skříňky, a proto dokonale splývá s nábytkem. Získáte tak vysoce estetickou kvalitu s naprostou volností designu - se snadnou montáží a v obvyklé kvalitě Blum.

 
Jak chytře zařídit malý byt? I na 27 m²  se dá komfortně žít.

Jak chytře zařídit malý byt? I na 27 m² se dá komfortně žít.

vyšlo 12.6.2023

Malý byt vyžaduje především pečlivě rozplánované prostorové řešení s vhodným, a především multifunkčním vybavením, jako je nábytek a úložné prostory. Důležitou roli hraje také použití materiálu barev a doplňků, které mohou prostor opticky zvětšit. Je potřeba brát v potaz, že v případě bytu 1k+k se do jedné místnosti musí vejít kuchyň, ložnice, pracovna i obývací pokoj.

 
Ideální materiál na kuchyňskou pracovní desku? Slinutá keramika Laminam

Ideální materiál na kuchyňskou pracovní desku? Slinutá keramika Laminam

vyšlo 27.4.2023

Pokud hledáte vizuálně atraktivní materiál s výjimečnými vlastnostmi, pak se seznamte se slinutou keramikou Laminam. Díky svým přednostem se Laminam využívá ve stavebnictví v interiéru i exteriéru, v interiéru je to nejčastěji právě na kuchyňské pracovní desky.

 
Fotozáclony  - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

Fotozáclony - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

vyšlo 26.4.2023

Pokud přemýšlíte nad tím, čím byste ozvláštnili interiér tak, abyste šli ruku v ruce s nejmodernějšími trendy, pak zbystřete. Jestliže už vás nebaví klasické krajkové záclony, či žaluzie, které má doma každý, pak zkuste fotozáclony. Jedná se o novinku, která rozjasní váš interiér a navíc může díky nepřebernému množství motivů přinést do vašeho bytu kus přírody, exotiky nebo čehokoliv, co máte rádi.

 
Proč patří povlečení z egyptské Mako bavlny mezi to nejlepší?

Proč patří povlečení z egyptské Mako bavlny mezi to nejlepší?

vyšlo 23.4.2023

K tomu, abyste se vyspali do růžova, je potřeba, abyste měli kvalitní matraci, rošt, příjemné lůžkoviny a hlavně kvalitní povlečení, které je příjemné na dotek. Mezi to nejkvalitnější patří povlečení z egyptské Mako bavlny. Řekneme vám proč.

 
Inspirace pro velikonoční stolování - prohlédněte si fotogalerii

Inspirace pro velikonoční stolování - prohlédněte si fotogalerii

vyšlo 1.4.2023

Velikonoce jsou tradičně nejen největším křesťanským svátkem, ale pro mnohé také znamením příchodu jara, probouzení přírody ze zimního spánku a oslavou nového života. Domy, byty i zahrady zdobíme velikonočními dekoracemi, vajíčky, zajíčky, kuřátky, větvičkami a tyto prvky se objevují také na nádobí.

 
Velikonoční dekorace ze zavařovacích sklenic

Velikonoční dekorace ze zavařovacích sklenic

vyšlo 22.3.2023

Velikonoční nebo jarní dekoraci si jednoduše můžete vyrobit z doma běžně dostupných věcí. Základem jsou zavařovací sklenice jakékoliv velikosti a pak už je to na vaší fantazii. Můžete použít vajíčka, barevné papíry, barvy, květiny, větvičky, bonbóny, čokoládová vajíčka, apod.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Monarc Student nábytek

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.