RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Šifonér neboli komoda s šuplíčky na cokoliv

Šifonér neboli komoda s šuplíčky na cokoliv

vyšlo 18.9.2013

Pokud toužíte mít doma originální kus nábytku, který je nejen hezký na pohled, ale také velmi praktický, pořiďte si šifonér. Že vám slovo šifonér nic neříká? Možná vám bude bližší označení šatník, komoda či prádelník. Tento kus nábytku překonal veškeré módní vlny a pomalu se vrací do našich domácností.

 
Přirozená krása bavlny - ekologicky šetrné výrobky bez chemických úprav

Přirozená krása bavlny - ekologicky šetrné výrobky bez chemických úprav

vyšlo 9.9.2013

Společnost Papillons sleduje trendy v oblasti bytového textilu a do své nabídky doplňuje novou zajímavou linii ekologicky šetrných výrobků vyráběných ve spolupráci se společností Veba Broumov.

 
Samolepící dekorace oživí obývací pokoj, kuchyň i koupelnu

Samolepící dekorace oživí obývací pokoj, kuchyň i koupelnu

vyšlo 5.9.2013

Už vás nebaví klasickými barvami malované stěny, tapety se vám nelíbí, a přesto byste rádi zdi v pokojích nějak originálně vyzdobili? Velmi efektní možností, jak dodat stěnám ten správný šmrnc jsou samolepící dekorace. Kromě dekorací z matné vinylové fólie jsou dnes k dostání i fólie semišové či tabulové, na něž je možné kreslit, či psát vzkazy.

 
MAROLUX – český výrobce nábytku

MAROLUX – český výrobce nábytku

vyšlo 5.9.2013

Nábytek vyrobený na zakázku dodá Vašemu interiéru osobitost a styl. Originální řešení, důraz na detaily a zpracování jsou hlavní předností našich výrobků.

 
Pracovní koutek pro školáka vybavte rostoucím nábytkem

Pracovní koutek pro školáka vybavte rostoucím nábytkem

vyšlo 30.8.2013

Letní prázdniny jsou definitivně za námi a děti právě usedají do školních lavic. Pokud se i vaše dítě chystá do školy, určitě řešíte, jak do dětského pokoje zakomponovat pracovní část a jaký do ní vybrat nábytek. Je lepší klasický, nebo rostoucí nábytek? Záleží na tom, jaké jsou naše priority.

 
Rozkládací postele Flexi - zdravé spaní při nedostatku místa

Rozkládací postele Flexi - zdravé spaní při nedostatku místa

vyšlo 28.8.2013

Přemýšlíte, jak doma ustavit nábytek tak, abyste ušetřili co nejvíce místa? Velkým oříškem často bývají postele, na jejichž rozměrech však šetřit nechceme a ani nemusíme! Rozkládací postel Flexi vyřeší problém s nedostatkem prostoru a dopřeje nám kvalitní spánek. Přes den slouží jako pohovka, na noc se stává kvalitním dvojlůžkem.

 
Když máte spouštěcí garnýže, výměna záclon je hračka

Když máte spouštěcí garnýže, výměna záclon je hračka

vyšlo 22.8.2013

I taková běžná činnost, jako je praní a výměna záclon, může být pro někoho pořádným oříškem. Zejména pro starší lidi a tělesně postižené, ale i pro ty, kdo mají doma nadstandardně vysoké stropy, je údržba záclon a dekorací poněkud nebezpečným procesem. Přitom stačí tak málo – pořídit si spouštěcí garnýže.

 
Zařízení dětského pokoje od Spectrum nábytek

Zařízení dětského pokoje od Spectrum nábytek

vyšlo 20.8.2013

Chcete zútulnit dětský pokoj, plánujete rekonstrukci nebo zřizujete zcela nový dětský pokoj? V tomto článku se Vám pokusíme poradit jak na to.

 
Netradiční interiéry - čitárna ve tvaru polokoule

Netradiční interiéry - čitárna ve tvaru polokoule

vyšlo 18.8.2013

Majitel zrekonstruovaného historického objektu chtěl, aby jeho bydlení bylo originální a zanechávalo v návštěvách dojem. Jedním z dominantních prvků obytného prostoru se stala čítárna ve tvaru polokoule navržená designérem Markem Povolným a realizovaná firmou JiMaRa, která se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku.

 
Jak si chytře zařídit mobilní kancelář?

Jak si chytře zařídit mobilní kancelář?

vyšlo 14.8.2013

Pokud patříte k těm, kteří mají možnost využívat tzv. home office, tedy pracovat z domu, nebo jste nuceni se věnovat práci i během své dovolené nebo víkendů na chatě, měli byste vědět, jak si co nejlépe zařídit své mobilní pracoviště tak, aby fungovalo jako vaše standardní kancelář. Uvidíte, že i u moře či na chalupě pak budete vyřizovat pracovní záležitosti jako po másle.

 
Nová podlaha do dětského pokoje? Zvolte vinyl

Nová podlaha do dětského pokoje? Zvolte vinyl

vyšlo 9.8.2013

Uvažujete, jaký materiál zvolit do dětského pokoje? Nevíte podle čeho se nejlépe rozhodnout? Chcete skloubit pěkné a teplejší materiály s praktičností a lehkou údržbou?

 
Jak spočítat spotřebu dekoračních látek a záclon?

Jak spočítat spotřebu dekoračních látek a záclon?

vyšlo 6.8.2013

Chtěli byste novou záclonu či moderní okenní závěs, ale máte problém s výběrem správného rozměru? Nedokážete změřit kolik dekorační látky je pro vaše okna potřeba? V tomto článku se vám pokusíme problematiku spotřeby záclon a závěsů trochu přiblížit, abyste se již nadále v rozměrech neztráceli.

 
Veselé samolepící dekorace do dětského pokoje

Veselé samolepící dekorace do dětského pokoje

vyšlo 31.7.2013

Dětský pokojíček by měl být barevný a veselý, aby se v něm jeho malí obyvatelé cítili dobře a mohli si užívat her a řádění. Moderní a útulný pokojík můžete svým ratolestem zařídit díky široké nabídce dětských samolepících dekorací na zeď. Dětský pokoj se tak rázem promění v kreslenou pohádku, zoologickou zahradu nebo garáž automobilového závodníka.

 
Koš na papír se bude hodit do pracovny i dětského pokoje

Koš na papír se bude hodit do pracovny i dětského pokoje

vyšlo 24.7.2013

Koše na papír už dnes nemusí být jen obyčejné plastové nádoby, které ničím nezaujmou, ale mohou být také zajímavými designovými kousky. Jsou k dostání v nejrůznějších tvarech, barvách i materiálech a tak je možné i takovou věc, jako je odpadkový koš na papír, stylově sladit s celkovým interiérem místnosti.

 
Coool novinky GUMOTEX za skvělou cenu

Coool novinky GUMOTEX za skvělou cenu

vyšlo 22.7.2013

Jedním z míst, kde se nejčastěji potíme, je naše postel. Trávíme zde totiž až 1/3 života. Víte, na čem vlastně spíte? Chcete se vyspat do růžova? Pořiďte si matraci, která vás ochrání před pocením i roztoči.

 
Stylové i designové nádobky na olej a ocet

Stylové i designové nádobky na olej a ocet

vyšlo 22.7.2013

Olej a ocet jsou dochucovadla, která by stejně jako pepř a sůl neměla chybět na žádném jídelním stole. Položit je na stůl v lahvích, ve kterých jsme je koupili, by však nebylo zrovna estetické ani praktické. Proto je dobré si pořídit speciální nádobky na olej a ocet, které jsou nejen dekorativním, ale také účelným doplňkem každé kuchyně.

 
Chytře řešené úložné prostory v moderních bytech – šetří čas i peníze

Chytře řešené úložné prostory v moderních bytech – šetří čas i peníze

vyšlo 17.7.2013

Každá věc v domácnosti by měla mít své přesně dané místo. K tomu je potřeba dostatek vhodně řešených úložných prostor. Ty šetří náš čas také při úklidu – máme-li všechny věci systematicky uskladněné, působí byt stále uklizeným dojmem a nemusíme stále utírat prach na jednotlivých volně stojících předmětech. Poradíme vám, jak udržet pořádek i v menších moderních bytech.

 
< 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >
Monarc Ložnice

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.