RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Stylový jídelní nábytek

Stylový jídelní nábytek

vyšlo 27.6.2013

Ačkoli je dnes jakýmsi pomyslným středem domácnosti obvykle obývací pokoj se zábavním centrem, kterým bývá televize, případně další elektronika pro trávení volného času, přesto se říká, že srdcem domova je kuchyně a tím potažmo také jídelna. Je tedy vhodné mít jídelnu, nebo spíše jídelní kout správně zařízený a to nejen funkčně, ale také stylově, abyste se v něm mohli s rodinou cítit dobře.

 
Ideální prostor na spaní? Dostatek místa i pohodlí

Ideální prostor na spaní? Dostatek místa i pohodlí

vyšlo 27.6.2013

Ve dvou se to lépe táhne… Tato časem prověřená věta nyní sluší i novince v sortimentu postelí. Jestliže často řešíte málo prostoru například v pokoji vašich dětí, chcete, aby u vás návštěva pohodlně přenocovala a nebo hledáte praktické dvoulůžko třeba na chalupu – seznamte se s rozkládacím lůžkem DUELO.

 
Katalytické lampy pro účinný boj s komáry

Katalytické lampy pro účinný boj s komáry

vyšlo 25.6.2013

Pokud stále hledáte způsob, jak se účinně a přitom nenásilně zbavit obtížného hmyzu, zkuste vsadit na katalytické lampy, které opravdu pomáhají. Vy si budete moci vychutnat ničím nerušenou noc a ráno se probouzet bez svědivých štípanců na těle. Tyto nádherné doplňky v sobě spojují funkce klasické aromalampy, odpuzovače hmyzu a čističe vzduchu.

 
Bytové doplňky jsou součástí kultury bydlení

Bytové doplňky jsou součástí kultury bydlení

vyšlo 19.6.2013

Jedno čínské přísloví praví: "Sto mužů vytvoří tábor, ale jenom jedna žena vytvoří domov." Zatímco ženy domov tvoří a budují, muži ho nezbytně potřebují mít okolo sebe. A naše děti prostředí, které si ve vzpomínkách z domova odnesou, formuje často po celý život.

 
Jakou postel si vyberete, tak se také vyspíte

Jakou postel si vyberete, tak se také vyspíte

vyšlo 19.6.2013

Parafrázovali jsme toto přísloví, ale samozřejmě nezáleží jen na posteli - důležitá je i matrace, s kým na posteli spíte, jestli Vás něco tíží, jak hluční jsou sousedé a další vlivy. Ale postel je základ. Můžete mít skvělou matraci, hodnou manželku i čistou duši, ale pokud to při každém otočení v posteli zaskřípe a postel se nepříjemně zahoupe, tak se asi dobře nevyspíte.

 
Zdravé domácí prostředí - co nám doma škodí?

Zdravé domácí prostředí - co nám doma škodí?

vyšlo 10.6.2013

Víte, jak zdravé je prostředí, ve kterém žijeme? I když se snažíme zdravě jíst, sportovat, dopřávat si odpočinek a pečovat o tělo i ducha, mnohdy zanedbáváme další faktory, které jsou pro náš kvalitní život zásadní. A tím je vnitřní prostředí našich domácností a vzduch, který každý den dýcháme. Jeho špatná kvalita se může odrazit na našem zdravotním stavu.

 
Ergonomie 4. díl – bezpečný svět dětského nábytku

Ergonomie 4. díl – bezpečný svět dětského nábytku

vyšlo 28.5.2013

Dětský pokoj je pro vývoj dítěte velmi důležitý a zcela určitě ho výrazně ovlivňuje. Děti se jistě rády učí raději v příjemném prostředí dětského pokoje, než třeba za kuchyňským stolem. Proto zařizujme našim nejmenším dětský pokoj, ve kterém se budou cítit dobře, a zároveň splní základní požadavky na ergonomii, která je tolik důležitá.

 
Nábytek z masivu je nadčasový, stylový a moderní zároveň

Nábytek z masivu je nadčasový, stylový a moderní zároveň

vyšlo 23.5.2013

V domě či bytě trávíme poměrně hodně volného času. Měli bychom se v něm tedy cítit odpočatě a příjemně a zařídit si interiér takovým způsobem, aby nám to umožnil. Nábytek z masivu je rozhodně skvělá volba. Je moderní, přesto svým způsobem tradiční, ekologický a úžasně voní. V HM nábytek by vám o tom mohli vyprávět celé hodiny.

 
Spěte na matraci futon a skoncujte s bolestmi zad

Spěte na matraci futon a skoncujte s bolestmi zad

vyšlo 13.5.2013

Futon je zjednodušeně řečeno matrace. Není to však obyčejná matrace. Má řadu specifik a výhod, které nadchnou zejména ty, kteří si chtějí poležet na zdravotní matraci a zároveň razí jednoduchý a praktický styl bydlení.

 
Rozkládací sedací soupravy pro každodenní spaní

Rozkládací sedací soupravy pro každodenní spaní

vyšlo 1.5.2013

Nákup nábytku a sedací soupravy obvykle bývá příjemnou povinností. Pokud ale chceme nebo potřebujeme na rozkládací sedačce denně spát, měli bychom vybírat obzvláště pečlivě. Většina rozkládacích sedacích souprav je určena pouze pro příležitostné spaní. A jak vůbec poznáme sedačku, na které můžeme spát každý den po celý rok? Věděli jste, že i rozkládací sedačka může být vybavena zdravotními matracemi?

 
Děti také potřebují sedět zdravě! Poříďte jim rostoucí židle a stoly

Děti také potřebují sedět zdravě! Poříďte jim rostoucí židle a stoly

vyšlo 26.4.2013

Je běžné, že dospělí se snaží dodržovat zdravý životní styl a s ním související i zdravé ergonomické sezení. Pohlídat správné návyky u dětí je však úlohou jejich rodičů. To platí i při výběru nábytku, jelikož děti se zaměřují spíše na atraktivnost než na jeho funkčnost a ergonomii

 
Povlečení Plus – kvalitní prostěradla a povlečení české výroby

Povlečení Plus – kvalitní prostěradla a povlečení české výroby

vyšlo 25.4.2013

Říká se, že jak si kdo ustele, tak si také lehne, proto neváhejte a navštivte internetový obchod Povlečení Plus, kde si vyberete kvalitní povlečení a prostěradla pro ten nejsladší spánek. V nabídce najdete ložní povlečení a prostěradla předních českých výrobců, v různých velikostech a materiálovém provedení a nechybí ani další zajímavý sortiment.

 
directinterior® - realizace interiéru od podlahy ke stropu

directinterior® - realizace interiéru od podlahy ke stropu

vyšlo 17.4.2013

Kdo chce mít domov vybaven kvalitním, moderním a především také funkčním nábytkem, měl by se obrátit na firmu directinterior®, zkušeného výrobce nábytku na zakázku. Kompletně vybaví a zrealizuje váš interiér od podlahy až ke stropu. Získáte tak útulný a harmonicky sladěný domov, o kterém jste vždycky snili.

 
Proč si nechat vyrobit nábytek na zakázku?

Proč si nechat vyrobit nábytek na zakázku?

vyšlo 3.4.2013

Také jste už prošli spoustu obchodů a marně hledáte ten pravý nábytek pro váš interiér? Nepasuje tvarem, nebo se vám nelíbí jeho design? V takových případech je nejlepší nechat si vyrobit nábytek na míru, který bude přesně odpovídat vašim požadavkům. Zakázkovou výrobou nábytku od klasiky po modernu se zabývá firma directinterior®.

 
Zdařilá rekonstrukce panelákového bytu

Zdařilá rekonstrukce panelákového bytu

vyšlo 29.3.2013

Pokud žijete ve starém panelákovém bytě, určitě jste už několikrát uvažovali o změně v podobě rekonstrukce. Možná vás ale vždy odradí pocit, že z vašeho bytu stejně nic nevykouzlíte. Opak je pravdou a dokládá to také nabídka mnoha výrobců, kteří myslí právě na majitele panelových bytů. Rekonstrukce panelových bytů v současné době nejsou omezeny žádnými limity a váš byt se tak dokáže změnit téměř k nepoznání.

 
Navrhněte si podlahu do bytu ve virtuálním showroomu

Navrhněte si podlahu do bytu ve virtuálním showroomu

vyšlo 27.3.2013

Nejste si jisti, jaký vzor podlahy dát do vašeho bytu? Bojíte se, jak bude vybraná podlaha vypadat s vaším stávajícím vybavením bytu, a nevíte, jak ji sladit s barevností stěn a nábytku? Zkuste si podlahu nanečisto položit ve virtuálním showroomu a v klidu domova se rozhodněte.

 
Zdravé spaní 6. – výběr ložního povlečení

Zdravé spaní 6. – výběr ložního povlečení

vyšlo 25.3.2013

Vybrat to správné povlečení je pro spánek velmi důležité. Řídit se jen jeho vzhledem nestačí, podstatný je především materiál ložního prádla – zejména pro alergiky. Aby nás nekousalo či jinak nedráždilo pokožku, nestudilo, nebo jsme se v něm naopak příliš nepotili, je třeba pečlivě vybírat. Které je tedy to pravé? Povlečení z bavlny, bambusu nebo třeba lnu?

 
< 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >
Monarc Ložnice

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ PLOTOVKY Z „TRAPLASTU“

Nemáte zatím žádnou zkušenost s plastovými plotovkami z materiálu Traplast™? Chtěli byste si prohlédnout plastovou plotovku ve vybrané barvě? Objednejte si vzorek zdarma.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.