RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Vyrobte si vlastní velikonoční dekorace a zapojte i děti

Vyrobte si vlastní velikonoční dekorace a zapojte i děti

vyšlo 23.3.2013

Už víte, jak letos na Velikonoce vyzdobíte interiér? Nemusíte v obchodech utrácet za drahé doplňky, spoustu pestrobarevných velikonočních dekorací si můžeme vyrobit sami. Chtěli byste něco nového a neokoukaného? Že vás nic nenapadá? Pojďte se inspirovat! Do výroby velikonočních ozdob navíc můžete zapojit i děti.

 
Jak zařídit dětský pokoj pro dvě děti?

Jak zařídit dětský pokoj pro dvě děti?

vyšlo 13.3.2013

Zařízení dětského pokoje pro sourozence obvykle řešíme s příchodem druhého dítěte do rodiny, resp. se stěhováním miminka z ložnice do dětského pokoje. Vtěsnat do jedné místnosti nábytek a hračky pro obě děti není jednoduché, zvláště když má pokoj jen pár metrů čtverečních. Jak tedy zařídit dětský pokoj, aby byly obě děti spokojené? Je třeba přihlédnout nejen k věku a pohlaví dětí, ale také k jejich zálibám.

 
Zdravé spaní 5. – polštáře a přikrývky vybírejte i podle polohy při spánku

Zdravé spaní 5. – polštáře a přikrývky vybírejte i podle polohy při spánku

vyšlo 4.3.2013

Polštáře a peřiny se dnes vyrábí z řady moderních materiálů, ovšem své příznivce má stále také generacemi prověřené prachové husí peří. V čem se nám tedy bude nejlépe spát? Podle čeho bychom měli vybírat? Přihlédnout musíme v prvé řadě ke zdravotnímu stavu. Mnozí z nás totiž trpí alergiemi, migrénami, bolestmi páteře nebo kožními problémy.

 
Marolux - partner pro exteriér i interiér

Marolux - partner pro exteriér i interiér

vyšlo 27.2.2013

Snahou firmy Marolux je nabídnout zákazníkům naše dlouhodobé zkušenosti v oblasti výroby plastových oken a dveří, předokenních rolet, garážových vrat a díky vlastní truhlárně i ve výrobě nábytku.

 
Kovolaminát - kov do moderní domácnosti

Kovolaminát - kov do moderní domácnosti

vyšlo 23.2.2013

Naštěstí pro nás všechny je dnes doba otevřená téměř všem nápadům, stylům a designům, takže si vybere ten svůj osobitý snad úplně každý. Za skutečně trendy a in je v posledních letech považováno využití kovu v domácnosti. A není divu. Kov je skutečně velmi dekorativní. Zvláště pak, podaří-li se vám jej zkombinovat s ostatním vybavením domácnosti. Kovolaminát vám to umožní.

 
Orientační noční lampičky pro děti

Orientační noční lampičky pro děti

vyšlo 14.2.2013

Možná jste se také jako malí báli tmy. Zvláště děti předškolního věku mají bujnou fantazii a usínat ve tmě prostě nechtějí. Pokud chcete svému dítku dopřát nerušený spánek a sladké sny, pořiďte mu do pokoje noční orientační světlo ve tvaru berušky, medvídka či kostky lega, jejíž světlo na něj bude působit uklidňujícím dojmem a navodí příjemnou atmosféru.

 
Jak zařídit malý obývací pokoj?

Jak zařídit malý obývací pokoj?

vyšlo 13.2.2013

Od obývacího pokoje se očekává, že bude plnit funkci společenskou i odpočinkovou, že bude místem setkávání, zábavy, ale i relaxace. Měl by být tedy útulný a zároveň reprezentativní. Jak to ale udělat, když má náš obývák sotva pár metrů čtverečních? Nebojte, i malý obývací pokoj je možné uzpůsobit tak, aby splňoval veškeré naše požadavky.

 
Rostoucí nábytek MAYER – novinky 2013 již v prodeji

Rostoucí nábytek MAYER – novinky 2013 již v prodeji

vyšlo 12.2.2013

Výrobce nábytku MAYER přichází v roce 2013 s řadou novinek. Pořád však platí, že nábytek je určen pro děti od cca 4 let až do dospělosti. Aby již v raném věku nedocházelo u dítěte k deformaci páteře a následně k nemalým zdravotním problémům, je třeba dbát na zdravý životní styl dětí spojený především s vhodnou pohybovou aktivitou, zdravým spánkem a ergonimickým sezením při psaní, čtení a ostatních aktivitách u psacího stolu.

 
Valentýnské tipy na interiérové a exteriérové doplňky

Valentýnské tipy na interiérové a exteriérové doplňky

vyšlo 6.2.2013

Mnoho zamilovaných už se těší na 14. února, kdy budou moci se svou drahou polovičkou oslavit svátek sv. Valentýna. Na tento den můžeme připravit také náš interiér a pomocí nejrůznějších dekorací navodit příjemnou atmosféru a vytvořit si hnízdečko lásky. Symbolem lásky je srdce, proto by určitě mezi vybranými dekoracemi nemělo chybět.

 
Zdravé spaní 3. – Postelové rošty

Zdravé spaní 3. – Postelové rošty

vyšlo 31.1.2013

Aby se nám dobře spalo, musíme si vybrat nejen kvalitní matraci, ale také rošt, který zaručí, že matrace bude správně fungovat a bude nám sloužit po mnoho let. Kvalita roštů totiž významně ovlivňuje jak ortopedické vlastnosti matrace, tak i stupeň vzdušnosti matrace. Jaké rošty se tedy do naší postele nejvíce hodí?

 
Návrhy interiérů a zakázková výroba nábytku

Návrhy interiérů a zakázková výroba nábytku

vyšlo 30.1.2013

Spokojení zákazníci jsou tou nejlepší reklamou pro každou firmu. Vypovídají o její kvalitě, serióznosti a o tom, jak dobře odvádí svou práci. Řadou takovýchto zákazníků se může pochlubit rodinná firma JiMaRa – Jiří Radocha specializující se na zakázkovou výrobu nábytku, návrhy a realizace designových prvků.

 
Co je to vlastně interiérový trend?

Co je to vlastně interiérový trend?

vyšlo 29.1.2013

Pro letošní rok jsme pro vás připravili seriál o interiérových trendech a pro spolupráci na něm jsme si vybrali školu interiérového designu INTERMEZZO. Spolu s její zakladatelkou Janou Hradeckou a odbornými lektory se zaměříme na to, jak vnímat současné barevné trendy, jak s nimi pracovat a jak je při tvorbě interiéru uplatňovat.

 
Jak pracovat s barvami v interiéru?

Jak pracovat s barvami v interiéru?

vyšlo 25.1.2013

Chystáte se vymalovat pokoj, nebo celý byt a vymýšlíte, jaké barvy by vám do dané místnosti nejlépe pasovaly? Abyste mohli barvy kombinovat, musíte se nejdříve dokonale seznámit s působením a schopnostmi jednotlivých barev. V tomto článku se také zaměříme na charakteristiky základních barev, jako je bílá, šedá a černá a zjistíme, jak ovlivňují interiér.

 
Oblékněte domácnost do biobavlny

Oblékněte domácnost do biobavlny

vyšlo 24.1.2013

Biobavlna si v poslední době získává značnou popularitu pro svou šetrnost vůči životnímu prostředí. Nejnovější trendy v bytové kultuře razí hesla – nejen módní a stylové, ale také ekologické by měly být tkaniny, které v domácnosti užíváme.

 
Zdravé spaní 2. – Rám postele

Zdravé spaní 2. – Rám postele

vyšlo 21.1.2013

Když jdeme vybírat novou postel, je většinou její rám tím prvním, co nás zaujme. Dodává totiž celé ložnici styl a ovlivňuje její atmosféru. Záleží tedy jen na nás, jestli jsme romantické duše a chceme mít doma postel s nebesy, nebo upřednostňujeme moderní domácnost, kde i rám postele by měl být především praktický a vynikat jednoduchým designem.

 
Variabilní stolování aneb skládací židle a stoly

Variabilní stolování aneb skládací židle a stoly

vyšlo 15.1.2013

Když v naší kuchyni není dostatek prostoru proto, abychom ji mohli zařídit běžným nábytkem, musíme hledat takové řešení, které ušetří místo a zároveň přinese veškerý potřebný komfort. Naštěstí jsou dnes k sehnání multifunkční skládací židle a stoly, které se dají jednoduše složit a v případě potřeby zase rozložit a opětovně použít.

 
Zdravé spaní I. – ideální ložnice

Zdravé spaní I. – ideální ložnice

vyšlo 9.1.2013

Spánek patří k nejdůležitějším životním potřebám a nelze jej ničím nahradit. Je potřebný k tomu, aby naše tělo fungovalo tak, jak má. Existuje však řada faktorů, které kvalitu našeho spánku ovlivňují. Nezáleží jen, na čem spíme, ale také jak vypadá naše ložnice, jak je orientovaná, odvětrávaná a třeba také to, jaká je v ní teplota.

 
< 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >
Monarc Obývací stěna

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.