Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Správný výběr matrace pro miminka a nejmenší děti

Správný výběr matrace pro miminka a nejmenší děti

vyšlo 13.12.2017

Abychom zajistili svému dítěti zdravý a spokojený spánek, musíme mu vybrat kvalitní dětskou matraci, která odpovídá jeho specifickým potřebám. Vždyť kvalita spánku ovlivňuje psychickou pohodu dětí, které navíc na rozdíl od dospělých ve spánku nejen odpočívají, ale také se vyvíjí a rostou. Na co se tedy při výběru matrace do dětské postýlky zaměřit?

 
Boxspringové postele, které budou klenotem vaší ložnice

Boxspringové postele, které budou klenotem vaší ložnice

vyšlo 11.12.2017

Boxspringové postele se od běžných postelí neliší jen unikátním, luxusním designem, ale především pohodlností. Rozdíl mezi obyčejnou postelí a postelí typu boxspring je v tom, že základní podpěra matrace postele je spodní pružinová matrace. Matrace je tak lépe podpírána, prodlužuje se její životnost a také se na takové posteli lépe spí.

 
Jaké vánoční ozdoby a dekorace jsou trendy pro rok 2017?

Jaké vánoční ozdoby a dekorace jsou trendy pro rok 2017?

vyšlo 8.12.2017

Trendy jsou ve všem. Jsou v životním stylu, v oblečení, ve stravování, prostě v celém našem životě. Většinu z nás přirozeně zajímá, co momentálně “frčí” a přizpůsobujeme tomu naše životy. Sledování trendů vychází z naší touhy po změně a inspiraci. Ani je vlastně nemusíme brát příliš vážně, stačí, když se necháme inspirovat a třeba se nám nějaký z následujících trendů bude hodit na výzdobu našich domovů pro tu nejkrásnější dobu v roce.

 
Postel z masivu je vždy dobrá volba

Postel z masivu je vždy dobrá volba

vyšlo 5.12.2017

Pokud přemýšlíte o nové posteli a stojíte před rozhodnutím, jaký materiál zvolit, tak vězte, že masivním dřevem nikdy nic nezkazíte. Dalo by se dokonce říct, že masiv je jeden z nejvhodnějších materiálů do ložnice. Jaké dřeviny a další možnosti máte na výběr?

 
ZIMNÍ NABÍDKA matrací Dřevočal

ZIMNÍ NABÍDKA matrací Dřevočal

vyšlo 30.11.2017

Současné období je plné nevlídného počasí a zkracujících se dnů, na někoho přichází tzv. podzimní deprese a někdo toto období využije k relaxaci a četbě. Mnohem více času trávíme v posteli a tak pokud vaše matrace už není v ideální kondici, poohlédněte se po nové a využijte některou z akčních nabídek. Např. na matraci Modena od Dřevočalu.

 
Designová tvář nábytku - kamenná dýha, HPL laminát a další materiály

Designová tvář nábytku - kamenná dýha, HPL laminát a další materiály

vyšlo 28.11.2017

Moderní kuchyně a nábytkové sestavy se vyznačují nejenom dokonale propracovanými detaily a sofistikovaným kováním, ale jejich kvalitu určuje především použitý materiál.

 
Přivítejte ve své domácnosti rustikální nábytek

Přivítejte ve své domácnosti rustikální nábytek

vyšlo 23.11.2017

Rustikální nábytek se od klasického nábytku velmi liší. Pokud patříte mezi jeho milovníky, mohli jste se setkat s odlišným názorem vašich blízkých. Ne všichni jeho kouzlu propadli, a proto můžete být na vážkách, zda si takový nábytek do domácnosti pořídit a neustále poslouchat narážky na tento vzhledem specifický nábytek. To však neznamená, že byste se takového nábytku měli vzdát! Co v sobě ve skutečnosti skrývá rustikální nábytek? To a mnohé jiné se dozvíte v článku níže.

 
Optimální prostor pro fototapety

Optimální prostor pro fototapety

vyšlo 18.11.2017

Kolik času trávíte v kuchyni? Ať už málo, nebo naopak více, vyplatí se mít tuto místnost co možná nejvíce stylovou. Cítit se zde budete perfektně nejen při přípravě pokrmů. Vždyť moderní kuchyně slouží zároveň také jako jídelna.

 
Rustikální kuchyně se hodí na chalupu i do novostavby

Rustikální kuchyně se hodí na chalupu i do novostavby

vyšlo 3.11.2017

Rustikální kuchyně máme většinou spojené se starými venkovskými domy a chalupami. I v novostavbě může vkusně navržená rustikální kuchyně působit jako klenot, zvláště pokud zapadá, do celkového pojetí domu. Jak tedy může vypadat rustikální kuchyně?

 
Jak rychle zrenovovat sedací soupravu? Zkuste napínací potahy

Jak rychle zrenovovat sedací soupravu? Zkuste napínací potahy

vyšlo 31.10.2017

Už se nemůžete dívat na opotřebovanou sedačku, ale kvůli finanční situaci si nemůžete pořídit novou? Nebo měníte vzhled interiéru a potřebujete vaši starou sedací soupravu přizpůsobit novému designu? Jděte na to chytře a sedačku jednoduše zrenovujte s minimálními náklady. Dosáhnout toho můžete díky univerzálním napínacím potahům, které vdechnou vaší sedačce nový život.

 
Studentský nábytek – vybavte dětský pokoj rostoucím a nadčasovým nábytkem

Studentský nábytek – vybavte dětský pokoj rostoucím a nadčasovým nábytkem

vyšlo 23.10.2017

Zařizování dětského pokoje je radost, ale také nelehký úkol. Děti rychle rostou, mění se jejich nároky, potřeby i vkus. Vybavení, které zbožňují dvouleté děti, je pro školáka nepřijatelné a rodič se dostává do pasti, ze které vede jediná cesta. Nakoupit nadčasový, neutrální a rostoucí nábytek.

 
Ložnice – jak si ji zařídit k oboustranné spokojenosti?

Ložnice – jak si ji zařídit k oboustranné spokojenosti?

vyšlo 18.10.2017

Ložnice patří k nejdůležitějším místům v naší domácnosti, právě v ní svůj den začínáme i končíme. Usínáme tady, spíme, probouzíme se, relaxujeme, užíváme si společné chvíle s partnerem – odehrávají se tady zkrátka ty nejkrásnější činnosti. Její vybavení bychom tak neměli podceňovat. Protože se jedná o ryze soukromý prostor dvou lidí, můžeme si ho zařídit přesně podle svého a partnerova přání a nemusíme brát ohled na potřeby ani vkus ostatních členů rodiny.

 
Jak mít doma pořád uklizeno?

Jak mít doma pořád uklizeno?

vyšlo 28.9.2017

Uklizeno chce mít doma nejspíš každý. Ne každý ale ví, jak zařídit, aby se z uklízení stal průběžný rituál, a ne zloděj volných víkendů. My vám prozradíme pár tipů na to, jak si nejen uklidit, nýbrž si pořádek i udržet!

 
Přivítejte návštěvu originální rohožkou

Přivítejte návštěvu originální rohožkou

vyšlo 23.9.2017

Rohožky před dveře mají nejen praktický význam, ale mohou být také velmi originální a vtipné. Návštěva bude do dveří vstupovat s dobrou náladou a úsměvem na rtech. A pochopitelně také s očištěnou obuví.

 
K čemu jsou dobré matracové chrániče?

K čemu jsou dobré matracové chrániče?

vyšlo 21.9.2017

Matracové chrániče, jak již název napovídá, slouží k ochraně matrace před nejrůznějšími nečistotami. Možná ale nevíte, že existuje několik druhů matracových chráničů s různými vlastnostmi. S čím se tedy můžete setkat a jak matracový chránič vybrat?

 
České kožené sedací soupravy na míru

České kožené sedací soupravy na míru

vyšlo 18.9.2017

Kožené sedací soupravy jsou stále výrazem luxusu, stylu a dobrého vkusu. Kožené sedačky mají svůj neopakovatelný půvab, i když jsou dražší a náročnější na údržbu. Pokud uvažujete o sedačce z pravé kůže, vsaďte na kvalitu a nechte si raději vyrobit sedací soupravu na míru.

 
Masivní nábytek ve stylovém i moderním provedení

Masivní nábytek ve stylovém i moderním provedení

vyšlo 15.9.2017

Zažitá představa o nábytku z masivu je dubová lavice nebo postel ve venkovské chalupě. Může být. Ovšem masivní nábytek může mít také velmi moderní tvary a design a proto skvěle zapadne i do moderních interiérů, dětských pokojů či pracoven.

 
< 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
Monarc Kuchyně

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

KLECE A VOLIÉRY

Praktická a prostorná klec pro kuřata je výbornou volbou, pokud hledáte venkovní ohrádku pro drobná zvířata, ve které budou v naprostém pohodlí. Je také vhodná pro větší ptactvo jako voliéra.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.