IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
K čemu jsou dobré matracové chrániče?

K čemu jsou dobré matracové chrániče?

vyšlo 21.9.2017

Matracové chrániče, jak již název napovídá, slouží k ochraně matrace před nejrůznějšími nečistotami. Možná ale nevíte, že existuje několik druhů matracových chráničů s různými vlastnostmi. S čím se tedy můžete setkat a jak matracový chránič vybrat?

 
České kožené sedací soupravy na míru

České kožené sedací soupravy na míru

vyšlo 18.9.2017

Kožené sedací soupravy jsou stále výrazem luxusu, stylu a dobrého vkusu. Kožené sedačky mají svůj neopakovatelný půvab, i když jsou dražší a náročnější na údržbu. Pokud uvažujete o sedačce z pravé kůže, vsaďte na kvalitu a nechte si raději vyrobit sedací soupravu na míru.

 
Masivní nábytek ve stylovém i moderním provedení

Masivní nábytek ve stylovém i moderním provedení

vyšlo 15.9.2017

Zažitá představa o nábytku z masivu je dubová lavice nebo postel ve venkovské chalupě. Může být. Ovšem masivní nábytek může mít také velmi moderní tvary a design a proto skvěle zapadne i do moderních interiérů, dětských pokojů či pracoven.

 
Sedací pytle Relax-vaky – zdravé a veselé sezení nejen pro děti

Sedací pytle Relax-vaky – zdravé a veselé sezení nejen pro děti

vyšlo 8.9.2017

Sedací vaky jsou ideální pro všechny, kteří hledají zdravé, pohodlné a přitom originální posezení. Zvláště děti milují hry a zábavu za všech okolností, a tak je mnohem více bude bavit sledování televize ze sedacího vaku než z obyčejného křesla. Sedací vaky však nejsou určeny jen pro děti. Vzory, barvy a tvary uspokojí teenagery i dospělé.

 
I s malým rozpočtem můžete domácnost vybavit v luxusním stylu

I s malým rozpočtem můžete domácnost vybavit v luxusním stylu

vyšlo 6.9.2017

Zařízení domácnosti není nic levného a vždy zasahuje do rodinného rozpočtu, o tom není pochyb. Ale dá se to vymyslet i tak, aby pěkný a pohodlný nábytek, koberce nebo třeba kuchyňské vybavení vypadaly velmi luxusně, přestože jste za ně dali jen pár tisíc. Jak na to? Stačí přemýšlet, plánovat, hledat a taky trošku pracovat!

 
Problémy se spánkem? Řešte je komplexně!

Problémy se spánkem? Řešte je komplexně!

vyšlo 27.8.2017

Stále více lidí se potýká s poruchami spánku a nespavostí. Příčiny mohou být různé. Může za nimi stát nevhodný životní styl, stres i ne zrovna optimální prostředí ložnice, jako je nadměrný hluk, horko či další rušivé elementy. Nedostatek spánku se negativně odráží na našem fyzickém i psychickém stavu.

 
Inspirace pro výběr barových stoliček

Inspirace pro výběr barových stoliček

vyšlo 24.8.2017

Možná jste si už také položili otázku, jaké barové stoličky by se hodily k vašemu barovému pultu v kuchyni. Na výběr máte tolik možností, jen je třeba si umět tu kterou židličku představit právě na správném místě u vás doma. Abyste měli výběr o něco jednodušší, přinášíme dnes zajímavé typy barových stoliček, ať už těch tradičních, nebo nezvyklých. Prohlížejte, vybírejte, přemýšlejte a měřte. Konečný výběr bude na vás.

 
Royal Comfort – luxusní postele, o kterých sníte.

Royal Comfort – luxusní postele, o kterých sníte.

vyšlo 17.8.2017

Jste-li milovníci kvalitního spánku a nechcete dělat kompromisy při výběru designu Vaší postele, pak jsou Vaše požadavky v souladu s filosofií firmy Royal Comfort. Společnost Royal Comfort je výhradním dovozcem amerických postelí a matrací předních světových značek King Koil a Serta. V sortimentu firmy naleznete i čistě přírodní péřové polštáře a povlečení firem Mühldorfer a Christian Fischbacher.

 
Školní rok se blíží, nezapomeňte na zdravé sezení malých školáků v dětském pokoji!

Školní rok se blíží, nezapomeňte na zdravé sezení malých školáků v dětském pokoji!

vyšlo 5.8.2017

Již od 1. září čeká malé školáky nejen docházka do školy, ale i nutnost sezení doma při domácích úkolech. Vhodné sezení v dětském pokoji může pozitivně ovlivnit nejen jejich zdravý tělesný vývoj, ale také motivaci a koncentraci při učení. Proto chcete-li mít úspěšné dítě, vytvořte mu podmínky, aby se mu lépe učilo. Vhodným nábytkem pro malé předškoláky a školáky je tzv. rostoucí nábytek - rostoucí stůl a rostoucí židle.

 
Novinka – levný a nadčasový koupelnový nábytek SELLA WHITE

Novinka – levný a nadčasový koupelnový nábytek SELLA WHITE

vyšlo 13.7.2017

Pokud hledáte kvalitní a přitom cenově dostupný koupelnový nábytek v nadčasovém designu, nábytek SELLA WHITE vás určitě zaujme. Jedná se o další z řady koupelnového nábytku SELLA doplňující nábytek SILVER a GOLD. SELLA WHITE na první pohled zaujme vysokým leskem, čistými liniemi a zapuštěnými kovovými madly.

 
Rostoucí židle a stoly – v čem jsou jejich největší přednosti?

Rostoucí židle a stoly – v čem jsou jejich největší přednosti?

vyšlo 11.7.2017

Možná i vy máte doma předškoláka a chystáte se během prázdnin na zařizování dětského pokoje vhodným nábytkem. K základnímu vybavení patří stůl, židle a kontejner se šuplíky na školní potřeby. Jak ale vybírat, abyste ušetřili a zároveň udělali maximum pro zdravé sezení vašich dětí? Podíváme se blíže na rostoucí nábytek pro děti.

 
Máte v ložnici dostatek místa? Pořiďte si moderní čalouněnou postel!

Máte v ložnici dostatek místa? Pořiďte si moderní čalouněnou postel!

vyšlo 4.7.2017

Jste majitelem poměrně velké ložnice? No výborně! Pokud do ní hledáte novou postel, klidně si kupte moderní čalouněnou postel. Čalounění je dnes trendy, a proto si můžete být jisti, že nešlápnete vedle. Jaké jsou důvody pro pořízení čalouněné postele do ložnice?

 
TANDEMBOX aneb Jaký je trend u nábytkových zásuvek?

TANDEMBOX aneb Jaký je trend u nábytkových zásuvek?

vyšlo 30.6.2017

TANDEMBOX antaro, osvědčený Box systém z kovu, představuje velice široké spektrum využití: od standardních řešení až po speciální provedení a skýtá nejrozmanitější možnosti designu. TANDEMBOX antaro zaručuje čistou, jasnou a hranatou řeč tvarů – a je úplně jedno, zda jakožto otevřený kontejner s relingem nebo jako uzavřený korpus s bočními stranami v podobě zásuvných prvků. Všechny komponenty jsou z hlediska barevného provedení vzájemně sladěny. Čistý a minimalistický design, osvědčená technika. To je TANDEMBOX antaro.

 
Matrace z bio pěny a antibakteriální pěny – novinky z Dřevočalu

Matrace z bio pěny a antibakteriální pěny – novinky z Dřevočalu

vyšlo 14.6.2017

Český výrobce matrací a postelí DŘEVOČAL s.r.o. přichází s několika zajímavými novinkami. První z nich jsou matrace z bio pěny, vyráběné ze sójového extraktu, dále matrace z antibakteriální pěny Sanitized a také nový potah na matrace s technologií SilverGuard, která eliminuje bakterie způsobující zápach a zaručuje trvalou svěžest a hygienu během spánku. Pojďme se na tyto novinky podívat blíže.

 
Vše pro zdravý a komfortní spánek

Vše pro zdravý a komfortní spánek

vyšlo 12.6.2017

Spánek je nedílnou součástí života každého. Bez řádného odpočinku nemůže žádný organismus správně fungovat. Člověk by měl denně spát minimálně osm hodin. Stejně důležitá jako délka je však i kvalita spánku. Mnoho lidí se probouzí s pocitem vyčerpání, zablokovaným krkem či zády či s bolestmi v různých částech těla. Pokud ráno vstáváte podobně, na vině je vaše postel!

 
Využití dřeva – částí stromů při výrobě nábytku

Využití dřeva – částí stromů při výrobě nábytku

vyšlo 29.5.2017

Dřevo je nádherný, okouzlující a hřejivý přírodní materiál. Co víc bychom si mohli do svého interiéru přát, než právě tuto skvělou přírodninu. Někteří z nás, kteří dřevo milujeme v jakékoli formě, toužíme alespoň na chvíli stát se řezbářem, či sochařem a vzít do rukou dláto, hoblík anebo nožíky a při práci inhalovat vůni čerstvého dřeva.

 
Správné sezení u psacího stolu je u školáků i předškoláků prevencí problémů se zády

Správné sezení u psacího stolu je u školáků i předškoláků prevencí problémů se zády

vyšlo 24.5.2017

Máte doma předškoláka a myslíte si, že věnovat pozornost správnému sezení u psacího stolu je zbytečné? Opak je pravdou! Dítě by si mělo už před nástupem do školy osvojit správné sezení, aby pro něj byl přechod do školních lavic co nejsnadnější. Jak tedy u dětí vypěstovat ty správné návyky a na co dát pozor? A jak moc záleží na (ne)vhodné židli a psacím stole?

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >
Monarc Kuchyně

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.