Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Multifunkční nábytek, který dokáže víc, než byste čekali

Multifunkční nábytek, který dokáže víc, než byste čekali

vyšlo 15.2.2017

Každý kus nábytku má svou předem danou funkci. Ale nebylo by fajn, kdyby zvládl víc? Majitelé malých bytů určitě přikyvují. Ale malé prostory nejsou jedinou možností, jak víceúčelový nábytek zužitkovat. Našli jsme pro vás kousky, které se zalíbí všem a určitě je budete chtít mít doma bez ohledu na to, kde bydlíte.

 
Útulný dětský pokoj pro holku i kluka

Útulný dětský pokoj pro holku i kluka

vyšlo 13.2.2017

Dětský pokojíček by měl být dětmi využíván na 100 %. Pokud v něm naše děti nerady tráví čas, je něco špatně. Třeba jejich pokojíček není dostatečně útulný či zábavný. Ať už kvůli bubákovi pod postelí nebo jiným nedostatkům, pro vás máme 5 kroků k útulnějšímu dětskému pokoji.

 
Rohové sedací soupravy do moderních interiérů

Rohové sedací soupravy do moderních interiérů

vyšlo 28.1.2017

Trendem posledních deseti let jsou rohové sedačky a sedačky s lenoškou. Díky tomu je právě v tomto segmentu největší výběr materiálů, barev i variant uspořádání. Kvalitní rohová sedací souprava dokáže usadit celou rodinu a ještě nabídnout nějakou funkci navíc – úložný prostor, rozklad pro přespání návštěvy, polohování opěrek apod.

 
Polštáře a přikrývky ze syntetických materiálů mají výjimečné vlastnosti

Polštáře a přikrývky ze syntetických materiálů mají výjimečné vlastnosti

vyšlo 26.1.2017

Přestože spousta uživatelů nedá dopustit na lůžkoviny z přírodních materiálů (peří, bavlna, ovčí rouno apod.) pro jejich jedinečné vlastnosti, existuje početná skupina spotřebitelů, která ze stejného důvodu dává přednost materiálům syntetickým. Jsou to zejména alergici, astmatici a také ti, kdo hledají komfort a vysokou užitnou hodnotu za přijatelnou cenu.

 
Kuchyňské pracovní desky z HPL laminátu patří mezi nejodolnější

Kuchyňské pracovní desky z HPL laminátu patří mezi nejodolnější

vyšlo 23.1.2017

U kuchyňských pracovních desek si ceníme zvláště tvrdosti, dlouhé životnosti a odolnosti vůči teplotám a poškození. Všechny tyto požadavky jednoznačně splňuje HPL laminát. Pracovní kuchyňské linky z něj vyrobené, jsou nejen praktické a odolné, ale mají také zajímavé moderní dekory.

 
Výběr kancelářského křesla: Kvalita na prvním místě

Výběr kancelářského křesla: Kvalita na prvním místě

vyšlo 14.1.2017

Nákup kancelářského nábytku není vůbec jednoduchý. Ač se možná na první pohled zdá, že se stačí orientovat pouze podle ceny, rozhodně tuto metodu nezkoušejte. Setkáte se totiž s nevalnou kvalitou. Zejména kancelářská křesla jsou jasným dokladem tohoto tvrzení. Na co všechno je zapotřebí dávat pozor?

 
Jak chytře ušetřit prostor? Tuhle multifunkční komodu si zamilujete

Jak chytře ušetřit prostor? Tuhle multifunkční komodu si zamilujete

vyšlo 11.1.2017

Ať už jste majitelem garsonky, spolubydlícím v přeplněném studentském bytě či nájemníkem stísněného podkrovního bytu, pak to, co vám schází, je prostor. V takovém případě je třeba jednat chytře a umět i s tím málem správně pracovat. I zdánlivě jeden jediný kus nábytku vám během chvíle může nabídnout komfortní výbavu, díky které si užijete společný oběd nebo pohodlné pracovní odpoledne.

 
Jak vybrat dětskou postel? Důležitá je bezpečnost, úložný prostor i další funkce

Jak vybrat dětskou postel? Důležitá je bezpečnost, úložný prostor i další funkce

vyšlo 10.1.2017

Jak jistě sami víte, kvalitní místo pro spánek je velice důležité a u dětí to platí obzvlášť. Díky jejich vývoji a mnohdy i nezkrotné povaze je potřeba zajistit, aby byla postel kvalitní a hlavně bezpečná. Měla by být nejen místem, kam děti večer rády ulehnou, ale kde si budou také hrát nebo si povídat s kamarády. Dnes je možné spát v posteli s nebesy i ve sportovním autě, design však není to nejdůležitější, i když se to tak dětským očím může zdát.

 
Hledáte novou postel z masivu? Zkuste exotické dřevo

Hledáte novou postel z masivu? Zkuste exotické dřevo

vyšlo 2.1.2017

Český trh s kvalitními ložnicemi z masivního dřeva je dnes poměrně široký. Vedle u nás už tradičních značek s dlouhou historií najdeme několik firem, které vznikly v nedávné době. Pojďme se dnes do jedné takové české firmy, vyrábějící masivní postele a luxusní ložnicový nábytek z exotického masivu, podívat.

 
Polštáře a přikrývky z ušlechtilých přírodních materiálů

Polštáře a přikrývky z ušlechtilých přírodních materiálů

vyšlo 29.12.2016

Rčení o „spaní jako v bavlnce“ pojednává spíše o materiálech lůžkovin, ale i přírodní výplně polštářů a přikrývek mají své nesporné přednosti. Babičky nedaly dopustit na přikrývky z prachového peří, které také daly peřinám své jméno. Zapomínat bychom neměli ale ani na další přírodní materiály, které jsou pro výrobu přikrývek velmi vhodné – ovčí vlnu, velbloudí srst, bambus, hedvábí nebo buničinu.

 
Český výrobce postelí s mnohaletou tradicí

Český výrobce postelí s mnohaletou tradicí

vyšlo 1.12.2016

Nábytek českých výrobců získává v posledních letech na oblibě hned z několika důvodů. Výjimkou nejsou ani kvalitní české postele BMB, které je možné vidět a koupit u více než 400 prodejců po celé České republice.

 
Jedinečný povrchový materiál do interiéru

Jedinečný povrchový materiál do interiéru

vyšlo 22.11.2016

Současné povrchové materiály používané v interiéru mají vynikající vlastnosti. Výrobci ale ani tak neusínají na vavřínech a dál hledají způsoby, jak zákazníkům nabídnout takřka bezúdržbový produkt. Novinkou v této oblasti je povrchový materiál Fenix NTM – materiál odolný, antibakteriální a se spoustou dalších předností.

 
Kuličkové bazény pro radost i zábavu našich dětí

Kuličkové bazény pro radost i zábavu našich dětí

vyšlo 17.11.2016

Děti milují aktivní zábavu. Zvláště menší děti rády dovádějí na prolézačkách, klouzačkách nebo houpačkách, rády skáčou, běhají a jsou neustále v pohybu. Jednou z možností jak děti zabavit a uspokojit jejich přirozenou potřebu po dovádění, jsou tzv. kuličkové bazény. Bazénky naplněné nikoliv vodou, ale plastovými kuličkami.

 
Kvalitní nábytek z lamina překoná vlastnostmi masiv i dýhu

Kvalitní nábytek z lamina překoná vlastnostmi masiv i dýhu

vyšlo 31.10.2016

Nábytek z laminovaných desek s ABS hranou je tím nejtrvanlivějším a zároveň cenově dostupným, co si na současném trhu s nábytkem můžete vybrat. Pokud je navíc nábytek vyráběn s citem pro funkční a estetickou stránku, bude v bytě nejen dobře vypadat, ale i dlouho a dobře sloužit.

 
Zařiďte dítěti pokoj, do kterého se zamiluje

Zařiďte dítěti pokoj, do kterého se zamiluje

vyšlo 24.10.2016

Zařizujete pokoj pro svou malou ratolest? Určitě chcete, aby se tam vaše dítě cítilo dobře. Dětský pokoj slouží jako malé království a zázemí. Základem je vybavit ho tak, aby splňoval funkci vzhledem k věku dítěte. Zároveň by se v něm vašemu potomkovi mělo líbit. Jak na to?

 
Dětské multifunkční postele

Dětské multifunkční postele

vyšlo 22.10.2016

Dětská postel je tím prvním a nejdůležitějším, co do dětského pokoje pořizujeme. Pokud chceme, aby se postel dětem líbila, nebyla moc drahá a zároveň ještě plnila nějakou tu funkci navíc, měli bychom se poohlédnout po tzv. multifunkčním nábytku.

 
Novinky našeho interiérového studia - redesign nábytku a další

Novinky našeho interiérového studia - redesign nábytku a další

vyšlo 21.10.2016

Naše studio má novou službu v rámci návrhů a realizace interiérů – ČALOUNICTVÍ. Tato služba je pro klienty, kteří mají zájem o redesign interiéru a jeho vybavení - sedací soupravy, křesela, židle a různé lavice.

 
< 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
Monarc Kuchyně

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.