7points - rozšíření balkonu

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Rozkládací sedací soupravy na každodenní spaní s nešpinivou úpravou

Rozkládací sedací soupravy na každodenní spaní s nešpinivou úpravou

vyšlo 15.9.2014

Nákup nábytku a sedací soupravy obvykle bývá příjemnou povinností. Pokud ale chceme nebo potřebujeme na rozkládací sedačce denně spát, měli bychom vybírat obzvláště pečlivě. Většina rozkládacích sedacích souprav je určena pouze pro příležitostné spaní. A jak vůbec poznáme sedačku, na které můžeme spát každý den po celý rok?

 
Péřové přikrývky a polštáře

Péřové přikrývky a polštáře

vyšlo 10.9.2014

Peří jakožto výplňový materiál peřin a polštářů slaví velký návrat. Vyniká totiž spoustou skvělých vlastností a moderní péřové přikrývky a polštáře jsou již vhodné i pro alergiky. U péřových přikrývek a polštářů však může nastat jeden zásadní problém – ráno se vám rozhodně nebude chtít vylézt z postele!

 
Zdravý spánek – jak na něj?

Zdravý spánek – jak na něj?

vyšlo 10.9.2014

Stává se Vám poměrně často, že se ráno probouzíte unavení, celí rozlámaní a bez energie? Pokud není na vině víno, pak to může být špatným spaním. Zdravý spánek je ovlivněn celou řadou faktorů, které mají na náš spánek výrazný vliv.

 
Matrace, která unese všechno a všechny! Aneb pro milovníky tvrdých matrací

Matrace, která unese všechno a všechny! Aneb pro milovníky tvrdých matrací

vyšlo 8.9.2014

Potřebujete matraci, která je skutečně tuhá, nosná a dlouho vydrží? Pro milovníky tvrdého poležení anebo pro ty, kteří potřebují XXL matraci, která snese nějaké to kilo navíc, je na trhu řešení v podobě matrace s vysokou tuhostí a nosností. Najdete ji pod názvem matrace Zara.

 
Dětské školní žíněnky do školy, školky i na domácí cvičení

Dětské školní žíněnky do školy, školky i na domácí cvičení

vyšlo 1.9.2014

Žádný školní tělocvik se neobejde bez kvalitního sportovního vybavení. Jedním ze základních prvků vybavení jsou dětské školní žíněnky, které zajišťují bezpečí dětí při sportovních výkonech a zdokonalování dovedností. Kvalitní žíněnky by tak neměly chybět v žádné škole, ale stejně tak je lze využít i ve školkách, dětských centrech, nebo při domácím cvičení.

 
To si musíte dovolit: Luxusní polštáře a matrace

To si musíte dovolit: Luxusní polštáře a matrace

vyšlo 1.9.2014

Záleží vám na kvalitě vašeho spánku? Chcete se probouzet skutečně odpočatí a plní energie? Pořiďte si kvalitní matraci a anatomický polštář. Dopřejte si luxus pohodlného a ničím nerušeného spánku! Po náročném dni si ho přeci zasloužíte.

 
Vybíráme polštář. Klasický, anatomický, nebo kombi?

Vybíráme polštář. Klasický, anatomický, nebo kombi?

vyšlo 18.8.2014

Že už máte ideální postel, rošt i matraci a polštář je podle vás nejméně důležitý? Omyl. Abyste se opravdu dobře vyspali, musí mít vaše páteř pohodlí odzdola až nahoru. Teď už tedy jen vybrat, který typ polštáře bude zrovna pro vás ten nejlepší. Existují tři možnosti...

 
Bude tato dětská židle ta správná?

Bude tato dětská židle ta správná?

vyšlo 11.8.2014

Jak správně vybrat dětskou židli? Není to jednoduché… Jen podle vzhledu a barvy? To nestačí! Základní je totiž funkčnost židle - jde o to, aby se na ni správně, zdravě a co nejdéle sedělo. Atraktivnost vzhledu by měla být až na druhém místě. Výše nákupní ceny zpravidla roste s užitnou hodnotou, ale nemusí tomu tak být vždy. Zkusíme vám tedy trochu poradit.

 
Jakou matraci pořídit teenagerům?

Jakou matraci pořídit teenagerům?

vyšlo 4.8.2014

Máte doma dospívající děti a chcete jim koupit novou postel a matraci? Přemýšlíte, jakou zvolit matraci, aby jim vydržela až do dospělosti? Přečtěte si, jaké materiály matrací jsou pro děti v růstu nejvhodnější, a podívejte se na nabídku matrací se stylovými motivy.

 
Těšíme se do postele! – now! boxspring by hülsta

Těšíme se do postele! – now! boxspring by hülsta

vyšlo 28.7.2014

Společnost hülsta již několik desítek let vyvíjí jedny z nejlepších systémů pro zdravý a kvalitní spánek. Pro rok 2014 přichystala pro své zákazníky velkolepou nabídku. Od teď už si kvalitní lůžko typu BOXSPRING může dovolit opravdu každý a přitom s přidanou hodnotou „Made in Germany“.

 
Zastínění oken pomocí závěsů nevychází z módy

Zastínění oken pomocí závěsů nevychází z módy

vyšlo 21.7.2014

Zejména v horkých letních dnech je téma zastínění oken velmi aktuální. Někdo se slunečním paprskům brání pomocí rolet či žaluzií, jiní zase dávají přednost závěsům. Ty totiž nejenže stíní, ale zároveň dekorují a zútulňují naše bydlení. Díky modernímu designu, kvalitním materiálům a zpracování jsou závěsy vyhledávanými stínícími prvky.

 
Rohové sedací soupravy na míru - ideální volba do každého interiéru

Rohové sedací soupravy na míru - ideální volba do každého interiéru

vyšlo 18.7.2014

Ať už hledáte sedací soupravu do malého, nebo naopak do prostorného obývacího pokoje, skvělým řešením pro vás bude rohová sedací souprava, která dokáže báječně zaplnit jinak nevyužitý prostor. Jestliže máte speciální požadavky na její velikost, design, doplňkové vybavení či použitý materiál, nechejte si vyrobit rohovou sedací soupravu na míru.

 
Jakou židli a stůl do dětského pokoje?

Jakou židli a stůl do dětského pokoje?

vyšlo 15.7.2014

Proč je vhodné sezení pro předškoláky a školáky důležité? Zdravý životní styl je tvořen řadou aspektů, mezi které patří nejen správné pohybové aktivity, ale i kvalita delšího sezení, kterému se v dnešní době nemůžeme vyhnout. Odborné požadavky na zdravé sezení jsou dnes již všeobecně známé, je však úloha rodičů, aby k nim při vybavování dětského pokoje přihlédli. Ideální je pořízení tohoto nábytku ještě před nástupem do základní školy.

 
Známe tajemství Štěpánky Hilgertové: pěnové pružiny

Známe tajemství Štěpánky Hilgertové: pěnové pružiny

vyšlo 14.7.2014

Říká se o ní, že je nezničitelná. V šestačtyřiceti letech stále poráží o generaci mladší soupeřky, do toho pracuje a stará se o domácnost. Jak to kajakářka Štěpánka Hilgertová, držitelka dvou zlatých olympijských medailí, všechno zvládá? „Mám své tajemství,“ usmívá se.

 
Jak na správný výběr ložního povlečení

Jak na správný výběr ložního povlečení

vyšlo 8.7.2014

Máme pro Vás několik rad a typů v případě nákupu nového ložního povlečení, o které se s námi podělil majitel české firmy Matějovský, která již více jak 20 let patří na českém trhu mezi přední výrobce bytového textilu.

 
Víme, kde seženete designové bytové doplňky se slevou až 70 %!

Víme, kde seženete designové bytové doplňky se slevou až 70 %!

vyšlo 1.7.2014

Toužíte po designových věcech, ale zdají se Vám příliš drahé? Tak pro vás máme dobrou zprávu. Na Bella Rose se blíží další velký výprodej zboží se slevami až 70 %. Určitě neváhejte, nejkrásnější věci mizí velice rychle a Vaše nerozhodnost by Vás mohla později mrzet. Již dnes najdete ve výprodeji desítky nádherných kousků! Největší boom propukne 1.7.2014, kdy bude zlevněno dalších několik set kusů!

 
Chytré řešení dětského pokoje znamená více místa na hraní

Chytré řešení dětského pokoje znamená více místa na hraní

vyšlo 23.6.2014

Při plánování dětských pokojů je třeba si uvědomit, že děti více než kdo jiný potřebují, aby jedna místnost sloužila mnoha různým účelům. Proto musíme jednotlivé segmenty místnosti dobře promyslet. Segmenty můžeme pro naše účely rozdělit na spací, pracovní, hrací část a úložné prostory. Největšímu úskalí pak čelí rodiče, kteří disponují omezeným prostorem.

 
< 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >
Monarc Ložnice

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ ZAHRADNÍ LAVIČKY Z „TRAPLASTU“

Lavičky jsou dodávány jako stavebnice vč. spojovacího materiálu. Snadno se čistí i zimu přečkají na zahradě. Jsou vhodné na zahradu i jako městský mobiliář. Nepotřebují žádnou údržbu.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.