7points - rozšíření balkonu

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Drátěný program UVAX – dejte kuchyni řád

Drátěný program UVAX – dejte kuchyni řád

vyšlo 19.6.2014

Snad v každé kuchyni či koupelně občas bojujeme s nedostatkem odkládacího prostoru. V těchto chvílích si říkáme, že už konečně musíme pro všechno to náčiní najít stálé místo, aby bylo uloženo přehledně a bylo vždy po ruce. Tento problém nám pomůže vyřešit drátěný program, který je velmi praktický a stane se i vkusným doplňkem interiéru.

 
Trápí vás horké noci? Nechte se v posteli chladit polštářem a potahem na matraci

Trápí vás horké noci? Nechte se v posteli chladit polštářem a potahem na matraci

vyšlo 15.6.2014

Kdo by to neznal... Slunce už sice zapadlo, ale vzduch v ložnici je stále moc teplý, a tak se převalujeme, potíme, odkopáváme přikrývku a naštváni doufáme, že se nám konečně podaří usnout. Nyní existuje jednoduché řešení, které přináší Dormeo.

 
Jak si vybrat piknikový koš na letní stolování v přírodě?

Jak si vybrat piknikový koš na letní stolování v přírodě?

vyšlo 5.6.2014

Snad každá romantická duše touží po snídani v trávě po boku svého partnera. Stačí sbalit deku, naplnit piknikový koš dobrotami a vyrazit do přírody. Nemusí však jít nutně jen o snídani, do piknikového koše se vejde i oběd, nebo třeba večeře doplněná lahvinkou vína. Nechce se zlákat a vezměte svou drahou polovičku, přátele nebo rodinu na venkovní hody.

 
Pořiďte si vhodnou přikrývku na léto

Pořiďte si vhodnou přikrývku na léto

vyšlo 29.5.2014

Trávíte letní noci převalováním a otáčením peřiny na chladnější stranu? Znáte to - když se přikryjete, je vám horko, a bez přikrývky zase zima. Přečtěte si, jakou přikrývku zvolit na léto, aby vám pod ní bylo po celou noc příjemně.

 
Začněte odpočívat. Nejlepší hity tohoto léta přicházejí.

Začněte odpočívat. Nejlepší hity tohoto léta přicházejí.

vyšlo 12.5.2014

Léto je tu co nevidět, a proto vám společnost GUMOTEX MATRACE připravila výběr těch nelepších hitů. Léto plné odpočinku a pohody si můžete užívat i vy. Stačí, když si vyberete z naší nabídky matrací a příslušenství.

 
Jak správně vyčistit péřovou přikrývku a polštář?

Jak správně vyčistit péřovou přikrývku a polštář?

vyšlo 27.4.2014

Peří je dokonalý, léty prověřený přírodní materiál. Na životnost a kvalitu péřových přikrývek a polštářů má však zásadní vliv správná péče a údržba. Poradíme Vám, jakých chyb se vyvarovat a prozradíme, jak peří správně vyčistit. Vaše polštáře a peřiny budou zase jako nové…

 
Nová řada zásuvek BLUM LEGRABOX pure - elegance v pohybu pro každý nábytek

Nová řada zásuvek BLUM LEGRABOX pure - elegance v pohybu pro každý nábytek

vyšlo 16.4.2014

Přímočarý, štíhlý a obzvlášť minimalistický design – takto prezentuje rakouský výrobce nábytkového kování Blum novou řadu zásuvek – systém LEGRABOX pure.

 
Jaká sedací souprava bude pro nás ta nejlepší?

Jaká sedací souprava bude pro nás ta nejlepší?

vyšlo 26.3.2014

V dnešní uspěchané době se doma sejdeme všichni opravdu až večer, je tedy dobré mít místo, kde bychom si po celodenním shonu v klidu odpočinuli. Tímto místem ve většině domácností je obývací pokoj, proto bychom ho měli zařídit tak, abychom se v něm cítili maximálně pohodlně. Obývací pokoj neslouží pouze k odpočinku po náročném dni, ale je to i naše reprezentativní místnost, která by měla být vkusně zařízena. Zde totiž trávíme nejvíce volného času a hostíme své návštěvy.

 
Skvrny od vína, čokolády či barev? Sedací soupravy dnes odolají všemu

Skvrny od vína, čokolády či barev? Sedací soupravy dnes odolají všemu

vyšlo 21.3.2014

Sedací soupravy mnohdy jakoby magicky přitahovaly nehody v podobě rozlitých skleniček od vína, umatlané ruce od čokolády našich ratolestí, nebo špinavé tlapky domácích mazlíčků. Ať se snažíme sebevíc, naši pohovku či sedačku zkrátka nemůžeme chránit donekonečna. Naštěstí již existují omyvatelné látky, které udrží sedací soupravu stále jako novou.

 
Chcete se dobře vyspat? Přečtete si tipy pro kvalitní spánek

Chcete se dobře vyspat? Přečtete si tipy pro kvalitní spánek

vyšlo 4.3.2014

Spánek je pro lidské tělo velice důležitý. To, jak se v noci vyspíme, se promítá do našeho zdravotního stavu a také do aktuální nálady. Věděli jste, že kromě matrace a postele ovlivňuje kvalitu spánku například také orientace ložnice ke světovým stranám, její vybavení a uspořádání, nebo také použité materiály?

 
Umělý ratan – nábytek a doplňky z polyratanu se hodí do bytu i na terasu

Umělý ratan – nábytek a doplňky z polyratanu se hodí do bytu i na terasu

vyšlo 27.2.2014

Líbí se vám výrobky z ratanu, ale obáváte se jejich použití ve venkovním prostředí? Kvalitní a velmi odolnou náhražkou tohoto přírodního materiálu je polyratan, který pravý ratan dokonale imituje. Zahradní nábytek, lehátka, květináče a různé další doplňky z polyratanu můžete klidně nechat na dešti a nic se jim nestane.

 
Vybíráme ubrus – vedou běhouny a nešpinivé úpravy

Vybíráme ubrus – vedou běhouny a nešpinivé úpravy

vyšlo 14.2.2014

Pro někoho představuje ubrus jen zbytečný kus látky, který doslova magicky přitahuje nehody v podobě rozlitých nápojů, pro jiné je zase neodmyslitelnou součástí prostírání. Jestliže patříte k té druhé skupině, pak jistě víte, že dnes jsou již argumenty, že je ubrus pouhý lapač skvrn, zcela nemístné. Stačí zvolit ten správný materiál, který skvrnám odolává.

 
Úložné boxy a krabice vykouzlí pořádek v ložnici i dílně

Úložné boxy a krabice vykouzlí pořádek v ložnici i dílně

vyšlo 11.2.2014

Také se vám doma povaluje spousta věcí, které zkrátka nemají své místo? Nevíte, kam uložit sezónní oblečení, sváteční dekorace, nebo třeba nářadí? Přemýšlíte nad tím, jak přimět děti, aby po sobě uklízely hračky? Pro všechny tyto případy se skvěle hodí úložné boxy či krabice, do nichž uskladníte jakýkoliv materiál a dáte vale nepořádku.

 
Tipy na valentýnské stolování

Tipy na valentýnské stolování

vyšlo 7.2.2014

Valentýn je za dveřmi a všichni zamilovaní už se těší, až si s partnerem užijí krásný večer. Co takhle letos vyměnit romantickou večeři v restauraci za večeři při svíčkách přímo u vás doma? Stačí uvařit něco dobrého na zub a tematicky vyzdobit stůl. Máme pro vás pár tipů na valentýnské stolování.

 
Magnetické tabule do dětského pokoje pro zábavu i učení

Magnetické tabule do dětského pokoje pro zábavu i učení

vyšlo 6.2.2014

Pokud chcete dětem pořídit do dětského pokoje něco, čím se zabaví a zároveň se tím budou nenásilnou formou i učit písmenka a čísla, kupte jim magnetickou tabuli. Tuto užitečnou pomůcku ocení jak děti školou povinné, tak i předškoláci. Magnetická tabule může navíc sloužit i jako plánovač povinností a tak je dobré, když bude mít v dětském pokoji své místo.

 
Jak zařídit garsonku aneb dokonale promyšlený interiér

Jak zařídit garsonku aneb dokonale promyšlený interiér

vyšlo 30.1.2014

Ať zařizujete byt o velikosti 3+1 nebo maličkou garsoniéru, kreativitě ani fantazii se meze nekladou. Větší úsilí však vyžadují garsonky. Vtěsnat do jedné místnosti plnohodnotnou kuchyňskou linku, obývací pokoj i klidné místo pro spánek, je daleko náročnější. Důležité je vnímat prostor. Ukázkovým příkladem chytře vyřešeného interiéru je moderní, komfortní a funkčně navržené vybavení garsonky novostavby v Ostravě.

 
Správný výběr sedací soupravy – důležitá je kvalita a pohodlí

Správný výběr sedací soupravy – důležitá je kvalita a pohodlí

vyšlo 23.1.2014

Sedací souprava je dominantním prvkem každého obývacího pokoje, ale měla by být také maximálně funkční a pohodlná. Na trhu je nepřeberné množství jak klasických, tak i moderních sedacích souprav. Jak si vybrat tu správnou? Budeme na sedačce sedět nebo i ležet? Pro kolik osob je určena? Potřebujeme úložný prostor? A budeme na sedačce i spát?

 
< 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >
Monarc Obývací stěna

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ ZAHRADNÍ LAVIČKY Z „TRAPLASTU“

Lavičky jsou dodávány jako stavebnice vč. spojovacího materiálu. Snadno se čistí i zimu přečkají na zahradě. Jsou vhodné na zahradu i jako městský mobiliář. Nepotřebují žádnou údržbu.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.