7points - rozšíření balkonu

Reklama

Nábytek, dekorace

Vyhledávání článků
Vánoční trendy 2014: Klasika, luxus i netradiční výstřelky!

Vánoční trendy 2014: Klasika, luxus i netradiční výstřelky!

vyšlo 11.12.2014

Sázíte o Vánocích na „starou, dobrou klasiku“ nebo podléháte každoročním světovým trendům? Ať tak či tak, vždy se nějaká ta inspirace navíc hodí. Nová ozdoba či dekorace může u vás doma vykouzlit nebývale příjemnou atmosféru a mile oživit zaběhnutý stereotyp. Zavítejte s námi do světa barev, tvarů a materiálů, které jsou letos u nás i ve světě IN.

 
Jak správně vybrat rohovou sedací soupravu?

Jak správně vybrat rohovou sedací soupravu?

vyšlo 4.12.2014

Rohové sedací soupravy jsou fenoménem posledních let a také módní záležitostí. Mají však také mnoho předností a výhod. Dokážou vyplnit a využít prostor v rohu pokoje, kam bychom jinak umístili pravděpodobně jen stojací lampu nebo vázu. Výběr rohových sedacích souprav je opravdu široký. Jak ale vybrat tu správnou?

 
Pravidla pro interiér dětských pokojů

Pravidla pro interiér dětských pokojů

vyšlo 4.12.2014

Při zařizování dětských pokojů a pokojíčků platí několik pravidel, ale bezpečnost dětí je na prvním místě. Zásadní roli nehrají metry čtvereční, jako spíše uspořádání vzhledem k pracovní, klidové a hrací zóně, větratelnost a světlost.

 
Tipy na zajímavé vánoční dárky do kuchyně, ložnice i na terasu

Tipy na zajímavé vánoční dárky do kuchyně, ložnice i na terasu

vyšlo 3.12.2014

Vánoce klepou na dveře? A čím obdarovat blízké? Co třeba nějaký doplněk do domu či bytu? Tím nikdy nic nezkazíte. Nechte se inspirovat v následujícím článku. Vybrali jsme pro vás několik zajímavých tipů.

 
Nákup vánočního stromku - jak poznáme, že je stromek v dobré kondici?

Nákup vánočního stromku - jak poznáme, že je stromek v dobré kondici?

vyšlo 2.12.2014

Také patříte k těm, kdo si nedokážou Vánoce představit bez živého vánočního stromku, jehož vůně prochází celým bytem? V tom případě je načase začít se po nějakém poohlížet. Jak ale vybrat ten správný? Podle čeho se řídit a co vše musíme udělat proto, aby nám poté doma co nejdéle vydržel?

 
LaVista Collection - výjimečný nábytek do ložnice, který má opravdový styl

LaVista Collection - výjimečný nábytek do ložnice, který má opravdový styl

vyšlo 26.11.2014

Pořiďte si do vaší ložnice nábytek, který vám kromě své praktické funkce vnese do místnosti osobitost a jedinečnou atmosféru! Nechejte se uchvátit vzdušnými liniemi prémiové ložnicové sestavy LaVista Collection od firmy JELÍNEK, která v sobě kombinuje nadčasový design a tradiční truhlářské techniky společně s prvky lidové architektury.

 
Matrace pro zdravý spánek – jak ji vybrat?

Matrace pro zdravý spánek – jak ji vybrat?

vyšlo 26.11.2014

Stává se Vám často, že se celou noc ve své posteli převalujete, budíte a ráno jste rozlámaní, bolavý a bez jakékoliv energie? Pak je ideální čas na výběr nové matrace. Během noci by si naše tělo mělo odpočinout a načerpat novou energii do dalšího náročného dne. Stará, proležená nebo špatně zvolená matrace má zásadní vliv nejen na náš spánek, ale také na naše zdraví. Člověk si tak může přivodit řadu zdravotních problémů.

 
Jak na žmolky na svetrech a jiných tkaninách? Pomocí odstraňovače žmolků

Jak na žmolky na svetrech a jiných tkaninách? Pomocí odstraňovače žmolků

vyšlo 11.11.2014

Někdy nám radost z nového svetru, halenky či kabátu dlouho nevydrží, protože se nám v určitých místech začnou vytvářet nevzhledné žmolky. Pokud se vám zdá, že se i na vašich oděvech či textilních pokrývkách množí rychlostí blesku, můžete se jich snadno zbavit. V tom vám pomůže speciální odstraňovač žmolků. Oblečení bude zase jako nové!

 
Co je to RE pěna a proč není vhodná na výrobu matrací?

Co je to RE pěna a proč není vhodná na výrobu matrací?

vyšlo 5.11.2014

RE pěna není vhodným materiálem na výrobu matrací pro děti, ani pro dospělé. Přesto se tento materiál v Čechách na výrobu matrací používá a jsme tak spolu se Slovenskem a Maďarskem jedinou zemí, kde je to možné. Proč se matracím z RE pěny raději vyhnout?

 
Dětská postýlka by měla být praktická a bezpečná

Dětská postýlka by měla být praktická a bezpečná

vyšlo 28.10.2014

Každý rodič chce pro své dítě to nejlepší. Aby se vašemu děťátku dobře spinkalo, kupte mu kvalitní a pohodlnou postýlku. Je snad jediným kouskem nábytku, který nejmenší děti skutečně potřebují. Ne každý však ví, jak postýlku vybírat a na co si dát pozor, aby novorozeně či batole bylo během spánku v bezpečí.

 
Kvalitní a zdravý spánek s novou matrací

Kvalitní a zdravý spánek s novou matrací

vyšlo 27.10.2014

Stává se Vám, že se noc co noc v posteli převalujete, neustále se během noci budíte, a pak máte ráno problémy se vstáváním? Jste vyčerpaní a unavení? Pokud Vás trápí takovéto problémy, je načase se zamyslet nad tím, co to způsobuje.

 
Chcete oživit obývací pokoj? Ušijte si nebo kupte nové polštářky

Chcete oživit obývací pokoj? Ušijte si nebo kupte nové polštářky

vyšlo 22.10.2014

Uvažujete, čím oživit interiér obývacího pokoje? Někdy stačí opravdu málo, aby místnost dostala originální a moderní vzhled. I správně zvolené textilní doplňky dokáží obýváku dodat šmrnc a učinit jej zajímavějším. Ideální je začít u takových doplňků, v nichž se spojuje estetická stránka s tou praktickou. Tím jsou například polštářky zdobící vaši pohovku či sedací soupravu.

 
Sektorový nábytek do obývacího pokoje, jídelny i ložnice

Sektorový nábytek do obývacího pokoje, jídelny i ložnice

vyšlo 20.10.2014

Sektorový nábytek mají mnozí stále spojený se socialistickou kanceláří nebo nábytkem universal. Sektor přitom dnes dominuje nabídce výrobců nábytku a odpovídá tak na současné trendy a poptávku zákazníků i designérů. Mezi sektorovým nábytkem dnes najdeme vše – nábytek do dětského pokoje, předsíně, ložnice a dokonce také rustikální nábytek z masivu.

 
Sektorový nábytek do dětského pokoje je dobrá volba

Sektorový nábytek do dětského pokoje je dobrá volba

vyšlo 3.10.2014

Zařizování dětského pokoje a výběr nábytku je příjemná záležitost pro rodiče i děti. Aby byl ale dětský pokoj útulný a zároveň funkční, potřebujeme ho vybavit kvalitním nábytkem s dostatkem úložných prostor, který bude dítěti sloužit pokud možno co nejdéle. Jak vybírat? Nechte se inspirovat v následujícím článku.

 
Čarujte s prostorem pomocí 3D tapety

Čarujte s prostorem pomocí 3D tapety

vyšlo 30.9.2014

Kdo nemá rád nudu a stereotyp a rád by si vyzdobil interiér něčím opravdu originálním, může sáhnout po tapetách, které jsou opět v módě. Že jsou pro vás i klasické tapety již okoukané? V takovém případě vyzkoušejte 3D tapety, které promění každou místnost k nepoznání – jsou skvělým a velmi moderním designovým kouskem interiéru.

 
Katys – Kompletní truhlářské práce od A do Z

Katys – Kompletní truhlářské práce od A do Z

vyšlo 23.9.2014

Aby stavba nebo rekonstrukce našeho domu či bytu dopadla co nejlépe, potřebujeme vybrat kvalitní a spolehlivé dodavatele nejen truhlářských prací. A pokud najdeme dobrou firmu, která nám vyrobí dveře, postel, kuchyňskou linku, ale i pergolu nebo dřevěná okna, máme napůl vyhráno.

 
Žaluzie a rolety nesmí být nebezpečné pro děti

Žaluzie a rolety nesmí být nebezpečné pro děti

vyšlo 22.9.2014

Děti jsou to nejcennější, co máme. Moc rády zjišťují nové informace a objevují svět kolem sebe. Velmi důležité je chránit je před potenciálním nebezpečím, které může představovat běžné domácí vybavení, spotřebiče, nábytek. Bohužel i žaluzie a rolety se mohou stát potenciálním nebezpečím zejména pro kojence a menší děti.

 
< 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >
Monarc Student nábytek

Reklama

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Relaxační sedací vaky a křesla

Výroba a prodej relaxačních sedacích vaků, pytlů, polštářů a míčů včetně náplní. Nabízíme také taburety, podnožky a dětský nábytek.

IKTUS - český výrobce nábytku

V naší nabídce naleznete jídelní sety, stoly a židle vyznačující se nápaditostí a originalitou designu, ale i výhodným poměrem mezi kvalitou a cenou.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.